Головна Новини Суспільство події Резніков розповів, кого бойовики "ЛДНР" почали брати у заручники
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков розповів, кого бойовики "ЛДНР" почали брати у заручники

За словами міністра, "добровільно майже ніхто не хоче брати участь у цьому фарсі"

21 лютого 2022, 13:10
Поділіться публікацією:

В ОРДЛО фактично розпочалася примусова мобілізація чоловіків. Хлопців і чоловіків з ОРДЛО буквально "захопили у заручники". На їх адресу надходять погрози, залякування, до деяких застосовуються тортури. Проти тих, хто відмовляється брати до рук зброю, застосовується сила. Як передає видання "Коментарі", про це розповів міністр оборони України Олексій Резніков під час спілкування з журналістами.

Резніков розповів, кого бойовики "ЛДНР" почали брати у заручники

Олексій Резніков. Фото: пресслужба президента

Міністр зазначив, що загальну мобілізацію, оголошену окупаційними адміністраціями, можна порівняти з тим, як беруть у полон. Людей фактично ставлять перед фактом – або брати до рук зброю та йти воювати, або опинитися перед ризиком, що їх буде визнано українськими шпигунами й тоді з ними буде зовсім інша розмова.

Фактично слова Олексія Резнікова підтвердив у Twitter журналіст Олексій Мацука. Він заявив, що ні про який добровільний вибір свідомо йти воювати проти української армії не йдеться. Усі, хто залишився на тимчасово окупованій території, розуміють, які насправді цілі переслідує Пушилін і компанія.

Фактично доходить до того, що люди ховаються по підвалах від угруповань Пушиліна, які просто намагаються відловлювати чоловіків. Вулиці теж спорожніли, чоловіки без потреби намагаються не виходити.

Читайте також на порталі "Коментарі" – голова Міноборони Олексій Резніков заявив, що Росія панічно тікає від відкритої розмови у ТКГ, зриваючи засідання втретє поспіль. Своєю відмовою брати участь у переговорах російська сторона фактично блокує роботу ТКГ, де мають обговорюватися ключові питання щодо миру на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини