Головна Новини Суспільство події Режиму Лукашенка час задуматися: про яке майбутнє для Білорусі заявив Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Режиму Лукашенка час задуматися: про яке майбутнє для Білорусі заявив Зеленський

Володимир Зеленський заявив. що настане час і вільної Білорусі в Європі

11 червня 2024, 17:40 comments4085
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський висловив упевненість у тому, що настане час, коли Білорусь стане вільною країною та частиною європейської спільноти. Як передає портал "Коментарі", про це український лідер заявив під час церемонії відкриття Ukraine Recovery Conference 2024 сьогодні у Берліні.

Режиму Лукашенка час задуматися: про яке майбутнє для Білорусі заявив Зеленський

Олександр Лукашенко Фото: з відкритих джерел

Президент зазначив, хоч би як змінювалися політичні настрої в Європі, факт нашої реальності такий: Євросоюз потрібен усім європейцям без винятку.

"Кожній нації, яка поділяє спільні цінності всієї Європи і хоче жити – як ми – жити у світі. Українці – така нація. Як і наші сусіди в Молдові, і народ Грузії, і держави Балкан та інші, хто поважає Європу, свободу та верховенство права. Обов'язково настане і час вільної Білорусі — Білорусі в Європі", — наголосив президент.

Зазначимо, під час цього виступу Володимир Зеленський заявив, що питання про мобілізацію викликає активне обговорення в українському суспільстві. Але якщо громадяни хочуть зберегти свою державу, то треба її відстояти.

Читайте також на порталі "Коментарі" — країна-агресор буде змушена шукати шлях до світу лише тоді, коли її обмежать у можливості тероризувати сусідів. Таку заяву під час спільного брифінгу із канцлером Німеччини Олафом Шольцом зробив президент України Володимир Зеленський.

Глава держави зазначив, що війна триває лише тому, що російський диктатор Володимир Путін має можливість продовжувати терор, удари та вести бойові дії в цілому.

"Щойно російська здатність тероризувати сусідів буде обмежена, Росія нарешті буде змушена шукати шлях до справжнього світу. Тому що це ключова перевага Путіна: ракетні удари, керовані авіабомби, ударні дрони", — заявив Володимир Зеленський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 червня 2024, 17:26

Оце у Порошкового месії прихід. петрушка на руці Єрмака розважається на повну. Так було з Гитлером Каддафі Кастро Мадуро. Терпіли слухають і не думають, що це дуже дорого коштує, а держава Україна тим часом зникає.


Новини