Головна Новини Суспільство події Режим тиші на Донбасі: бойовики пішли на провокацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Режим тиші на Донбасі: бойовики пішли на провокацію

Бойовики відкрили вогонь біля Шумів Донецької області

29 липня 2020, 08:44
Поділіться публікацією:

Режим тиші на Донбасі: бойовики пішли на провокацію

Фото: УНИАН

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил на 7 годин ранку середи, 29 липня, залишається повністю контрольованою. За поточну добу обстрілів в районі операції об'єднаних сил не зафіксовано. Про це йдеться в ранковому повідомленні пресцентр ООС. Режиму тиші сторони сьогодні дотримуються.

Як зазначається, за минулу добу підрозділами Об'єднаних сил зафіксований лише один постріл з підствольного гранатомета, який здійснили збройні формування Російської Федерації поблизу населеного пункту Шуми. Постріл був неприцільним і мав провокаційний характер, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали. Втрат серед українських захисників в результаті ворожого обстрілу немає.

Слід вкотре підкреслити, що заходи повного і всеосяжного припинення вогню, у разі порушення домовленостей противником і створення загрози життю і здоров'ю військовослужбовців, не позбавляють українських воїнів відкрити вогонь у відповідь.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, чи є загроза наступу Росії на Україну з боку окупованого Криму і чи готові українські армійці відбивати ворожу атаку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини