Головна Новини Суспільство події Резервісти всієї України масово пішли у військкомати після указу – головнокомандувач ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Резервісти всієї України масово пішли у військкомати після указу – головнокомандувач ЗСУ

Залужний подякував резервістам і запевнив, що українська армія зразка 2022 року відрізняється від тієї, що була у 2014-му.

24 лютого 2022, 00:50 comments1662
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний оголосив, що по всій Україні резервісти почали утворювати черги до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки після видання відповідного указу про заклик. Про це повідомляє пресслужба Генерального штабу ЗСУ. Залужний подякував резервістам і запевнив, що українська армія зразка 2022 року відрізняється від тієї, що була 2014-го. Бійці ЗСУ, як зазначив головнокомандувач, загартовані у боях, добре оснащені, підготовлені та мотивовані.

Резервісти всієї України масово пішли у військкомати після указу – головнокомандувач ЗСУ

Резервисти - фото з відкритих джерел

"Ці довгі черги по всій країні формують потік колосальної сили, який знесе орду, як тільки вона перетне наші кордони", — заявив Валерій Залужний.

Він також додав, що наразі існує потреба у посиленні та прикритті різних регіонів України зі Сходу, Півночі та Півдня, тому кожна людина у лавах сил оборони важлива.

“ЗСУ – це незламний дух бойового братерства, взаємоповаги та гідності. Це одна сім'я. Нами розроблено та затверджено чіткі плани реагування на зміни в оперативній обстановці. Ми спокійні та впевнені”, – зауважив Залужний.

Нагадаємо, наші земляки, щоб захистити свою державу від російського вторгнення, можуть допомагати військовослужбовцям і волонтерам по-різному. Стати учасниками загонів територіальної оборони, а дехто готовий піти на лінію фронту, щоб воювати з окупантами. Про незвичайний патріотичний порив українського підлітка, який хоче воювати разом із бійцями ЗСУ, розповів бойовий офіцер Анатолій Штефан. Це повідомлення він оприлюднив у соціальних мережах. Військовослужбовець оприлюднив скрини повідомлень підлітка, якому виповниться 14 років із представниками однієї бойової бригади.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ккк

24 лютого 2022, 09:09

Пришта, Чем больше упоротых кастрюлеголовых сдохнет, тем воздух на украине чище будет)

Пришта

24 лютого 2022, 01:39

Слава нашим воїнам!!! Захистимо Україну від путлеро-кремлядьських рашистів. Господь Бог і Пресвята Богородиця збереже українських захисників.


Новини