Головна Новини Суспільство події Рейтинг політиків, посадових осіб та громадських діячів: кому довіряють українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейтинг політиків, посадових осіб та громадських діячів: кому довіряють українці

За даними соціологів, найчастіше українці висловлюють довіру до президента Володимира Зеленського

28 грудня 2023, 09:00
Поділіться публікацією:

Серед політиків, посадових осіб, громадських діячів, рівень довіри до яких оцінювався соціологами, найчастіше виражалася довіра до президента Володимира Зеленського (71%) та голови Миколаївської обласної державної адміністрації Віталія Кіма (65%). Як передає портал "Коментарі", про це свідчать дані опитування Центру Разумкова та фонду "Демократичні ініціативи".

Рейтинг політиків, посадових осіб та громадських діячів: кому довіряють українці

Володимир Зеленський та Віталій Кім. Фото: з відкритих джерел

Також висока довіра до міністра закордонних справ Дмитра Кулеби (56%), телеведучого Сергія Притули (55%), радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка (52%).

Частіше висловлювали довіру, ніж недовіру, до секретаря РНБО Олексія Данілова (відповідно 44% та 30%), голови СБУ Василя Малюка (відповідно 41% та 21%), міністра оборони Рустема Умерова (відповідно 35% та 22%), міністра внутрішніх Ігоря Клименка (відповідно 31% та 21%).

Більшість опитаних не довіряють екс-прем'єру Юлії Тимошенко (85%), колишньому раднику Офісу президента Олексію Арестовичу (82%), лідеру партії ОПЗЖ Юрію Бойку (81%), п'ятому президенту Петру Порошенку (74%), народним депутатам від "Слуги народу" Мар'яні Безуглій (58,5%) та Давиду Арахамії (57%), керівнику Офісу президента Андрію Єрмаку (54%).

Частіше висловлювали недовіру, ніж довіру, до мера Києва Віталія Кличка (не довіряють йому 45%, довіряють 40%), прем'єр-міністра Дениса Шмигаля (відповідно 42% та 38%), голови Верховної ради Руслана Стефанчука (відповідно 41%) ), заступника керівника Офісу президента Олега Татарова (відповідно 34% та 10%), голови фінансового комітету Ради Данила Гетманцева (відповідно 33% та 20%), віце-прем'єру Ользі Стефанішиної (відповідно 23% та 17%), заступнику Ростиславу Шурме (відповідно 21% та 10%).

Читайте також на порталі "Коментарі" – про що говорять рейтинги Зеленського та Ко: що відбувається з настроєм українців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини