Головна Новини Суспільство події Ремонт дороги на кордоні з Польщею: на якому пункті пропуску будуть затори
commentss НОВИНИ Всі новини

Ремонт дороги на кордоні з Польщею: на якому пункті пропуску будуть затори

З 24 жовтня стартують ремонтні роботи, які можуть вплинути на рух транспорту на пункті пропуску

сьогодні, 17:49
Поділіться публікацією:

Стартують ремонтні роботи з оновлення дорожнього покриття на одному з ключових пунктів пропуску на кордоні – "Рава-Руська – Гребенне". Оновлення дорожнього покриття може вплинути на рух транспорту. Водіям та перевізникам радять врахувати можливі затримки під час планування поїздок. Про це повідомляє державна митна служба України.

Ремонт дороги на кордоні з Польщею: на якому пункті пропуску будуть затори

Черга з вантажівокю Фото з відкритих джерел

Початок ремонту: що потрібно знати

Ремонтні роботи, стартують 24 жовтня на пункті пропуску "Рава-Руська – Гребенне", будуть спрямовані на повну заміну дорожнього покриття. Це важливий крок для покращення якості перетину кордону, але під час проведення робіт можуть виникати тимчасові незручності.

Тривалість робіт і можливі затримки

Оновлення покриття триватиме до двох тижнів. У цей період можливі затримки руху як для вантажного, так і для легкового транспорту на в’їзді в Україну. Громадянам та перевізникам рекомендується ретельно планувати свої подорожі, щоб уникнути незручностей, або за можливості вибирати інші пункти перетину.

Нагадаємо, Польська сторона збільшує кількість обмежень при перетині кордону з боку України. Відбулось тимчасове закриття пункту пропуску. Також прикордонники зазначили, що за попередньою інформацією, будівництво майбутнього пункту пропуску “Нижанковичі-Мальховіце” планують завершити цьогоріч. До громадян звернулися з проханням врахувати дану інформацію та обирати інші пункти пропуску для перетину кордону.

Крім того, “Коментарі” писали, що українці продовжують виїжджати за кордон. У Держприкордонслужбі повідомили, що з України за добу вибули 37 тисяч осіб. 23 тисячі з них перетнули кордон з Польщею, решта проїхали до інших країн ЄС та Молдови. До України за минулу добу в'їхали 35 тисяч осіб, 32 тисячі з них – громадяни України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини