Головна Новини Суспільство події Рекорд смертності від COVID-19 за добу: про які цифри йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Рекорд смертності від COVID-19 за добу: про які цифри йдеться

До "червоної" зони можуть потрапити ще кілька областей

26 жовтня 2021, 09:35
Поділіться публікацією:

Станом на 26 жовтня в україні зафіксували найбільше летальних випадків за весь період пандемії з 2020 року, так званий антирекорд. Про це повідомляє УНІАН.

Рекорд смертності від COVID-19 за добу: про які цифри йдеться

Локдаун буде, якщо всі області стануть "червоними", фото з відкритих джерел

Отже, за останню добу зафіксовано нових хворих 19 120, з цієї кількості інфікувалися 1414 дітей, 338 працівників медичних установ. В областях госпіталізували – 2 939 людей, померло протягом доби 734 людини. Тих, хто одужав й виписався з лікарні – 9 738 людей.

Найбільше інфікувалося людей протягом доби в Дніпропетровській (1760), Одеській (1605), Запорізькій (1335), Харківській (1255) і Херсонській (1222), Львівській (1104) областях та в столиці — м. Києві (1135). На "другому" місці — Донецька (1015), Полтавська (889), Рівненська(738). Найменше захворіло в Кіровоградській області — 40 осіб за добу.

За словами міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка, найближчим часом зберуться члени комісії ТЕБ і НС для визначення нових зон за показниками. Попередньо, до червоної зони можуть потрапити ще п'ять областей. Всього "червоними" стануть 13 областей. Локдаун буде, якщо всі області стануть "червоними".

Наразі Україна купує кисень в Польщі через технічні проблеми. Ціна варіюється від 10 до 15 тисяч грн за тонну кисню, такі дані видно з сайту закупівель. Причина — два заводи зупинили роботу на короткий термін, в одного постачальника були несправності й він не міг довозити кисень до лікарень. Тому в лікарнях виникла нестача кисню, однак в Міністерстві запевняють, що проблема вирішена й кисень доставлять до закладів, де його залишок незначний.

Як повідомляв портал "Коментарі", головний санітарний лікар України Ігор Кузін розповів про ревакцинацію від коронавірусу. За його словами, скоріш за все українцям доведеться щепитися від вірусу щороку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини