Головна Новини Суспільство події Редактори та власники українських ЗМІ запустили гуманітарний проект: є шанс знайти ваших рідних
commentss НОВИНИ Всі новини

Редактори та власники українських ЗМІ запустили гуманітарний проект: є шанс знайти ваших рідних

В Україні створили гуманітарний проект «Знайди близьких»

6 квітня 2022, 14:05
Поділіться публікацією:

Як інформує портал "Коментарі", триває другий місяць повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. За цей час мільйонам українців довелося, тікаючи від війни, залишити свої домівки, адже велика кількість мирних українських міст та сіл перетворилися на зону бойових дій. В результаті велика кількість українців втратили зв'язок з родичами та близькими людьми.

Редактори та власники українських ЗМІ запустили гуманітарний проект: є шанс знайти ваших рідних

Пошук зниклих людей. Фото: з відкритих джерел

Розуміючи весь трагізм ситуації, яка склалася в Україні провідні ЗМІ країни вирішили не стояти осторонь всього того лиха, яке відбувається через війну та ініціювали створення проекту з пошуку зниклих людей "Знайди близьких".

Для того, щоб знайшлася ваша рідна людина з якою ви вже протягом тривалого часу втратили зв’язок вам потрібно надати всю інформацію, якою володієте на даний момент. 

За основу пропонується взяти таку форму звернення:

1. ПІБ зниклого;

2. Ваші контактні дані;

3. Фото зниклого, опис особливих прикмет; 

4. Ймовірне місце останнього перебування того, кого шукаєте.

В редакціях ЗМІ наголошують, проект є волонтерським. Тому жодної оплати за те, що ваше звернення буде відредаговано та розміщено братися не буде.

Кожен вітчизнаний ЗМІ може підтримати ініціативу та долучитися до волонтерської справи. Координатором проекту став заступник керівника інформагентства "Інтерфакс-Україна" та видавець проекту Open4Business Максим Уракін. 

Інформацію про зниклих надсилайте, будь ласка, на електронну пошту [email protected]

Читайте також на порталі "Коментарі" — в ЗМІ з’явилася карта тих країн, які виступили за окупантів, і тих, хто став на бік України та засуджує Російську Федерацію, як країну-агресора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини