Головна Новини Суспільство події В ЗМІ з’явилася карта тих країн, які виступили за окупантів, і тих, хто став на бік України
commentss НОВИНИ Всі новини

В ЗМІ з’явилася карта тих країн, які виступили за окупантів, і тих, хто став на бік України

На стороні окупантів - Білорусь, Сирія, М’янма, Північна Корея, Куба, Нікарагуа, Венесуела, Еритрея (Східна Африка)

6 квітня 2022, 10:40 comments1404
Поділіться публікацією:

Як інформує портал "Коментарі", рейтингове видання "The Economist" на основі голосування в ООН опублікувало карту тих країн, які виступили за окупантів, і тих, хто став на бік правди і підтримав українську боротьбу за суверенітет и незалежність. В результаті вийшов дуже красномовний список.

В ЗМІ з’явилася карта тих країн, які виступили за окупантів, і тих, хто став на бік України

Карта. Фото: The Economist

Так, серед тих, хто повністю підтримав окупанта: Білорусь, Сирія, М’янма, Північна Корея, Куба, Нікарагуа, Венесуела, Еритрея (Східна Африка).

Такий список прихильників Росії дуже контрастує з тим списком країн, які підтримали Україну: Європа, Нова Зеландія, Південна Корея, Японія, Австралія, Колумбія, США, Канада.

Країни, які не потрапили, а ні до першого, а ні до другого списку намагаються в війні Росії проти України дотримуватися нейтралітету, підтримуючи намагання встановити мир в Україні.

Читайте на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський публічно закликав ООН зробити все можливе, щоб в Україні знову відновився мир. На думку президента, це можна зробити, якщо виключити Росію з Радбезу ООН, або ж позбавити країну-агресора права вето. Президент зауважив, якщо на ні на перше, ні на друге в ООН не здатні, то така організація має ухвалити рішення про саморозпуск.

Також видання "Коментарі" повідомляло – американський генерал Марк Міллі спрогнозував, що війна в Україні не закінчиться в цьому році. Щонайменше бойові дії можуть продовжитися декілька років, якщо не десятиліття. При цьому Міллі зазначив, що в війні в Україні активну участь будуть приймати європейські союзники Києва, США та НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.economist.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини