Головна Новини Суспільство події Ракетний обстріл окупантів: у Дніпропетровській та Львівській областях чути вибухи
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетний обстріл окупантів: у Дніпропетровській та Львівській областях чути вибухи

У Дніпропетровській області російські ракети вночі знищили нафтобазу та підпалили завод

6 квітня 2022, 08:42 comments1315
Поділіться публікацією:

Російські війська продовжують завдавати ракетних ударів по території України. На цей раз Росія обстріляла ракетами Львівську та Дніпропетровську області. У Дніпропетровській області внаслідок влучення ракет спалахнула пожежа на нафтобазі і спалахнув один із заводів. Як передає портал "Коментарі", про це зранку у телеграм повідомив голова Дніпропетровської ОДА (ОВА) Валентин Резніченко.

Ракетний обстріл окупантів: у Дніпропетровській та Львівській областях чути вибухи

Ракета. ФОТО: GETTY IMAGES

Губернатор області написав в соцмережі, що ніч на Дніпропетровщині була дуже неспокійною. Нафтобаза згоріла повністю, запасів пального, яке було на цій нафтобазі, не залишилося. Про кількість постраждалих поки що не повідомляється.

Щодо ракетних ударів противника по Львівській області, то голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький лише підтвердив факт обстрілу та активну роботу української ППО. Пізніше губернатор підтвердив, що вибухи було чути недалеко від Радехова. При цьому Максим Козицький не уточнив, чи було попадання ворожих снарядів і, якщо було, то які об'єкти могли постраждати.

Українців просять поставитися відповідально до того, що відбувається в країні і не давати супротивникові додаткових козирів, виставляючи у мережу фото того, як працює ППО, як і не знімати об'єкти, які були вражені російськими ракетами. Публічно в соцмережах такими знімками та відео ділитися заборонено.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Генштабі ЗСУ підтверджують інформацію про те, що Росія готує аеродром у Тирасполі для прийому своїх літаків, які потім можуть вилетіти в Україну для завдання ударів по критичних об'єктах інфраструктури. Ворожі війська не полишають спроб йти в контрнаступ на півдні країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини