Головна Новини Суспільство події Ворог почав підготовку аеродрому Тирасполь для прийому літаків, – Генштаб
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог почав підготовку аеродрому Тирасполь для прийому літаків, – Генштаб

Ворог активно проводить роботи по підготовці нової наступальної операції

6 квітня 2022, 08:10 comments4536
Поділіться публікацією:

Росія не полишає спроб покращити своє становище на Південнобузькому напрямку. Саме тому залишається досить велика ймовірність, що окупанти можуть вдарити по Україні зі сторони Придністров’я, задіявши авіацію. З даного напрямку може бути розпочата наступальна операція. Наразі зафіксовано на аеродромі Тирасполь підготовчі дії для прийому літаків. Як інформує видання "Коментарі", про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

Ворог почав підготовку аеродрому Тирасполь для прийому літаків, – Генштаб

Літак. Фото: з відкритих джерел

Як і раніше в Генштабі підтверджують, що основні зусилля противник намагається кинути на схід України. Мета незмінна – прорватися на адміністративні кордони Донецької і Луганської областей. Ведеться активна робота по підготовці нової наступальної операції.

Окупанти, як і раніше застосовую авіацію та ракети для враження об’єктів критичної інфраструктури та ведуть обстріл по житловим кварталам мирних міст та сіл України.

За інформацією Генштабу ЗСУ, Росія продовжує залучати до своєї армії найманців, проте ставка на такий розрахунок не допоможе російському війську. На території Брянської та Курської областей РФ розбиті ворожі підрозділи поповнюють свої запаси в живій силі за зброї. 

На сході країни залишається вкрай небезпечних Ізюмський напрямок. Там окупанти намагаються вже йти в наступ, просуваючись в сторону Слов’янська та Барвінкове.

На Донецькому напрямку ворог намагається просунутися в сторону Попасної, Степного, Новотошківське, Рубіжне, Сєверодонецьк та Солодке. Всі спроби ЗСУ розбивають.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Мін'юсті не приховують оптимістичний настрій, стримано прогнозуючи, що Україна зможе отримати перші виплати за репараціями РФ вже наприкінці латі цього року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

КАТРАН

6 квітня 2022, 07:19

МОЧИТЬ РАШИСТОВ-ФАШИСТОВ ЕЩЕ В ВОЗДУХЕ НА ПОДЛЕТЕ ИЛИ СДЕЛАТЬ АЭРОДРОМ В ТИРАСПОЛЕ НЕПРИГОДНЫМ ДЛЯ ПРИЕМА САМОЛЕТОВ!


Новини