Головна Новини Суспільство події Ракетна атака росіян: оновлені дані щодо наслідків обстрілів та загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетна атака росіян: оновлені дані щодо наслідків обстрілів та загиблих

Станом на 15.00 відомо, що загинуло 28 осіб

8 липня 2024, 15:37
Поділіться публікацією:

Станом на 15.00 відомо, що країна-агресор пошкодила понад 50 цивільних об'єктів, серед них житлові будинки, бізнес-центр та два медзаклади. Загинуло 28 осіб. Серед них 11 – на Дніпропетровщині. 17 – у Києві. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляє офіційний сайт ДСНС.

Ракетна атака росіян: оновлені дані щодо наслідків обстрілів та загиблих

Ракетний удар по Києву. Фото: ДСНС

Щодо поранених, то поранення отримали 112 осіб: 62 – на Дніпропетровщині, 48 – у столиці, 2 – у Київській області.

В повідомленні зазначається, що аварійно-рятувальні роботи на місцях найбільших ударів тривають. 

"Працюють рятувальники, поліцейські, комунальники. Окрема вдячність усім небайдужим людям, які кинулися на допомогу. Єдність робить нас сильнішими", — повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко у своєму Telegram-каналі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — діти в крові: окупанти поцілили в одну з найвідоміших дитячих лікарень у Європі (ФОТО)

Також видання "Коментарі" повідомляло — фахівці Служби безпеки України кваліфікувала удар Росії по національній дитячій спеціалізованій лікарні "Охматдит" як воєнний злочин і відкрили за цим фактом кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Раніше "Коментарі" повідомляли — сьогоднішній акт тероризму з боку росіян вкотре підтвердив, що Україна потребує швидких рішень союзників щодо надання додаткових систем ППО. Таку заяву у Facebook зробив міністр оборони України Рустем Умєров.

"Наших оборонних можливостей все ще недостатньо. Ми потребуємо швидких рішень союзників щодо надання додаткового озброєння для захисту неба та цивільного населення. Нам потрібно більше систем ППО", — заявив глава Міноборони.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини