Головна Новини Суспільство події Путін зібрався на переговори з Лукашенком разом із Шойгу
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зібрався на переговори з Лукашенком разом із Шойгу

Владимр Путін та Олександр Лукашенко візьмуть на зустріч міністрів оборони Шойгу та Хреніна, але сторони не розкривають деталей майбутніх переговорів

16 грудня 2022, 16:54 comments1216
Поділіться публікацією:

Міністри оборони Білорусі та Росії Віктор Хренін та Сергій Шойгу візьмуть участь у переговорах самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка та російського диктатора Володимира Путіна, які заплановані на 19 грудня. Як передає видання "Коментарі", про це стало відомо із повідомлення помічника міністра оборони Білорусі з питань міжнародного військового співробітництва Валерія Ревенка у Twitter.

Путін зібрався на переговори з Лукашенком разом із Шойгу

Володимир Путін та Сергій Шойгу. Фото: із відкритих джерел

"19 грудня у Мінську очікуються переговори президентів РБ та РФ з питань безпеки Союзної держави. У вузькому складі у переговорах візьмуть участь міністри оборон РБ та РФ", — написав Валерій Ревенко.

У Кремлі також поділилися анонсом, зазначивши, що 19 грудня президент Росії Путін збирається відвідати Мінськ з широкою урядовою делегацією. Планується спочатку зустріч за участю всіх міністрів, після того зустріч Лукашенка та Путіна віч-на-віч, а далі підхід до журналістів для спільних заяв.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Угорщина виконала прохання Кремля: кого не буде у новому пакеті санкцій ЄС.

Також видання "Коментарі" повідомляло – координатор зі стратегічних комунікацій у Раді національної безпеки США Джон Кірбі заявив, що є свідчення про укладання угоди про постачання Іраном балістичних ракет до Росії. Про це пише World Today News. Крім того, Іран та Росія підписали меморандум про взаєморозуміння щодо розширення співпраці у космічній галузі, повідомляє офіційне інформаційне агентство IRNA. Чим Україна та наші партнери можуть відповісти на розширення військово-технічного співробітництва між Москвою та Тегераном, який фактично вступив у війну на боці РФ? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини