Головна Новини Суспільство події Путін переходить до плану ядерного шантажу: віддано наказ про підготовку теракту на ЧАЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін переходить до плану ядерного шантажу: віддано наказ про підготовку теракту на ЧАЕС

На контрольованій російськими військами ЧАЕС планується створення техногенної катастрофи, відповідальність за яку окупанти намагатимуться перевести на Україну

11 березня 2022, 14:24
Поділіться публікацією:

Президент РФ Володимир Путін віддав наказ щодо підготовки теракту на Чорнобильській атомній станції. Сьогодні ЧАЕС перебуває під повним контролем військ РФ і саме окупаційні війська можуть за наказом з Кремля створити техногенну катастрофу. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України.

Путін переходить до плану ядерного шантажу: віддано наказ про підготовку теракту на ЧАЕС

ЧАЕС. Фото: з відкритих джерел

Після того, як може бути здійснений теракт, окупаційні війська намагатимуться перекласти всю відповідальність за вчинене на українських захисників. На даний момент Міжнародне агентство з атомної енергії не може бути відключене російськими військовими від моніторингу. Станція знеструмлена. Ресурсу наявних дизель-генераторів вистачить приблизно 48 годин.

Зазначається, що українських працівників ніхто на територію ЧАЕС не допускає. Туди за наказом білоруського диктатора Лукашенка зайшли ремонтники з Білорусі.

Українські розвідники попереджають, що, переодягнувшись у форму ремонтників на територію ЧАЕС, заходять російські диверсійні групи. Саме їм і поставлено завдання організувати теракт.

У розвідці також повідомляють, що останнім часом російські окупанти завдали ударів по Запорізькій АЕС та Харківському фізико-технічному інституту.

Українська розвідка припускає, що після провалу наземної операції в Україні та безрезультативних переговорів Путін може ухвалити рішення влаштувати ядерний шантаж як для України, так і для всього світу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на Сумщині серед поля затримали майже три десятки "визволителів", що заблукали.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини