Головна Новини Суспільство події Путін хотів створити істерику на Заході: у Кремлі натякнули про головну мету інтерв'ю Карлсону
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін хотів створити істерику на Заході: у Кремлі натякнули про головну мету інтерв'ю Карлсону

Путін спробував продемонструвати, що не відмовився від цілей у війні проти України

10 лютого 2024, 10:05
Поділіться публікацією:

Інтерв'ю президента РФ Володимира Путіна американському журналісту Такеру Карлсону не було розраховане на російську аудиторію, а Кремль планував створити інформаційні ефекти та істерику на Заході. Як повідомляє портал "Коментарі", про це російському опозиційному виданню "Медуза" розповіли джерела, близькі до Адміністрації президента РФ.

Путін хотів створити істерику на Заході: у Кремлі натякнули про головну мету інтерв'ю Карлсону

Інтерв'ю Путіна трампісту Карлсону Фото: із відкритих джерел

Один із співрозмовників "Медузи" додав, що другорядна мета інтерв'ю — показати російській внутрішній аудиторії, що Путін все ще може формувати глобальний дискурс на основі популярності інтерв'ю, але не дав оцінки успіху Путіна в цьому плані.

Джерела у Кремлі зосередилися на тому, щоб представити інтерв'ю як надзвичайно успішну та популярну спробу Росії сформувати інформаційне середовище на Заході та стверджували, що інтерв'ю продемонструвало, що Путін є впливовим світовим лідером. Прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков заявив, що американський інтерес до інтерв'ю Путіна "безперечний" і що Кремль зацікавлений у реакції на інтерв'ю за кордоном, оскільки він продовжує спостерігати за внутрішньою реакцією на інтерв'ю.

Прихильники Путіна зазначили, що інтерв'ю має понад 60 мільйонів переглядів, і стверджували, що світ дедалі більше цікавиться думкою Путіна та його "правдами".

Водночас, російська інтернет-спільнота зазначила, що Путін не надав жодної нової інформації в інтерв'ю Карлсону, а просто повторив для американської аудиторії давні розмови Кремля про повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — американський журналіст-трампіст Такер Карлсон, як анонсувалося раніше, опублікував інтерв'ю з російським диктатором Володимиром Путіним. Протягом двох годин господар Кремля розповідав вигадану історію України та інших країн, виправдав розв'язану війну РФ, при цьому всіляко давав зрозуміти, що готовий до переговорів. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" сам факт появи цього інтерв'ю саме зараз, а також закладені у ньому сенси.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини