Головна Новини Суспільство події Пушилін у Білорусі заявив про плани розпочати "звільняти Київ, Одесу, Луцьк"
commentss НОВИНИ Всі новини

Пушилін у Білорусі заявив про плани розпочати "звільняти Київ, Одесу, Луцьк"

Ватажок "ДНР" озвучив нову тезу Кремля

27 липня 2022, 17:52
Поділіться публікацією:

Маріонетка Кремля, ватажок бойовиків так званої ДНР Денис Пушилін приїхав до Білорусі. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє низка російських пропагандистських ЗМІ, зокрема, російське інформагенство "РІА Новини". Також про приїзд до Білорусі Пушилина повідомляють журналісти про проект "Беларускі Гаюн".

Пушилін у Білорусі заявив про плани розпочати "звільняти Київ, Одесу, Луцьк"

Денис Пушилін - фото з TELEGRAM

За інформацією проекту "Беларускі Гаюн", Пушилін прибув до Бресту.

У свою чергу, "РІА Новини" поінформували, що Денис Пушилін поклав квіти до меморіалу Брестська фортеця, де заявив про Україну, що настав час звільняти "російські міста, засновані російськими людьми". Далі ватажок бойовиків "ДНР" назвав перелік міст, які вважаються споконвічно українськими, але російських окупантів свої погляди щодо цього: Київ, Чернігів, Полтава, Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Запоріжжя, Луцьк.

Варто зазначити, що нещодавно самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що він уже й так де-факто визнав "незалежність" квазіутворень "ДНР" та "ЛНР".                                                                                                                  

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи наважиться Росія визнати Україну "терористичною державою": до чого це призведе і про що говорить прагнення Держдуми Росії піти на такий крок. Детально про це розповіли в інтерв'ю нашому виданню експерти.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи може спалахнути війна двох супердержав – чому відносини Китаю та США розжарені до краю, чи є вихід із ситуації.

"Коментарі" писали раніше – війна Росії в Україні та позиція Туреччини : на чиєму боці насправді Ердоган.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 липня 2022, 17:50

На Київ вони не підуть. Так звані "центри прийняття рішень" вони не чіпають, бо це може привести до швидкого закінчення війни. Обидві сторони: США та Путін, сподіваються виснажити та послабити одне одного тривалим протистоянням в Україні. Православні Карлики у банці, як партнери, намагаються зруйнувати лідерство Заходу. Скоріш за все, бенефіціаром буде Китай, Індія, Африка, Латинська Америка. Тобто боротьба за перерозподіл впливу.


Новини