Пункти пропуску на кордоні з Румунією та Угорщиною не працюють: яка причина

Через перебої з подачею електроенергії прикордонники перестали пропускати людей через кордон

Пункти пропуску на кордоні з Угорщиною та Румунією тимчасово припинили свою роботу. Як передає видання "Коментарі", про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

"Через відсутність електроживлення, оформлення осіб та транспорту у пункті пропуску "Солотвино" на кордоні з Румунією, та в пунктах пропуску "Косіно" та "Дзвінкове", - на кордоні з Угорщиною, не здійснюється", – йдеться в офіційному повідомленні.

За даними Офісу президента, після масованого обстрілу росіянами інфраструктури України, що призвело до повного знеструмлення більшості областей країни, 16 регіонів знову мали електроенергію на ранок четверга. При цьому в Міненерго дали втішний прогноз щодо світу. Ситуація з подачею електроенергії може покращитися надвечір, оскільки енергетики планують підключити атомні електростанції до мережі.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Росія створює інформаційне тло і може готувати провокацію під чужим прапором у Білгородській області, повідомляють аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW). Мета – залякати народ, щоб повернути громадську підтримку війни проти України. Чи піде Кремль на такі заходи? Чи самі росіяни розуміють, що це саме їхня влада, фактично, "бомбардує Воронеж"? Як події у РФ можуть розвиватися далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Раніше "Коментарі" писали - у Зеленського назвали два головні ресурси Росії у війні проти України.