Головна Новини Суспільство події Пухнасті нелегали: українця затримали на кордоні з Польщею з незвичайним живим вантажем (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Пухнасті нелегали: українця затримали на кордоні з Польщею з незвичайним живим вантажем (ФОТО, ВІДЕО)

Пасажир намагався без дозвільних документів провести породистих кошенят в Польщу

10 квітня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

Робота на кордоні — завжди непередбачувана, адже іноді у пасажирів доводиться вилучати не зовсім звичайну контрабанду. Як, наприклад, днями польським правоохоронцям, які обшукували автобус з українськими номерами, що направлявся до Польщі. За однією зі стінок транспортного засобу виявили "нелегалів", якими виявилися породисті кошенята, повідомляє видання "In Poland ".

Пухнасті нелегали: українця затримали на кордоні з Польщею з незвичайним живим вантажем (ФОТО, ВІДЕО)

Породисті кошенята намагалися "виїхати" із України. Фото: In Poland

Інцидент відбувся у селі Медика Перемишльського повіту. Перевірка автобуса була плановою, нею займалися працівники податкової поліції. Яким було їхнє здивування, коли у відсіку, суміжному із багажним, знайшлися незвичайні пасажири-безбілетники. П'ятеро двомісячних висловухих шотландців "супроводжували" 43-річного українця, який прагнув перетнути українсько-польський кордон.

Пухнасті нелегали: українця затримали на кордоні з Польщею з незвичайним живим вантажем (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2
Пухнасті нелегали: українця затримали на кордоні з Польщею з незвичайним живим вантажем (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3

На питання про наявність дозвільних документів чоловік, на жаль, не знайшов відповіді. Вилучений живий вантаж оглянув місцевий ветеринар, після чого "контрабандним" кошенятам довелося повернутися в Україну.


Чи буде застосовано якісь міри покарання до громадянина України, який намагається проїхати через кордон разом із кошенятами, не повідомляється.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі" розповідали, як столичні митники зупинили особливо велику контрабанду діамантів. У скільки оцінюються вилучене дорогоцінне каміння, можна дізнатися в нашому матеріалі.

Також на порталі ми розповідали в Україні було анонсовано введення санкцій проти осіб, визнаних контрабандистами за результатами проведеного спецслужбами розслідування. Експерт Василь Богдан акцентує, що митниця — складний державний інститут. І від діяльності контрабандистів вельми страждає український бюджет. Тим часом, за словами експерта, у Великобританії майже щорічно близько 15% митників звільняють за їх корупційну діяльність. Чи буде ефективною боротьба з контрабандою в Україні, детально пояснили фахівці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини