Головна Новини Суспільство події На київській митниці перехопили посилку з контрабандними діамантами на 295 тисяч грн
commentss НОВИНИ Всі новини

На київській митниці перехопили посилку з контрабандними діамантами на 295 тисяч грн

На митниці виявили п'ять огранованих каменів масою від 0,18 до 3,02 карат

23 березня 2021, 12:54
Поділіться публікацією:

Київські митники перехопили міжнародну посилку з п'ятьма діамантами різних відтінків загальною вартістю 295 тисяч гривень. На цей момент діаманти вилучено. Про це повідомляє прес-служба Київської митниці Держмитслужби у вівторок, 23 березня.

На київській митниці перехопили посилку з контрабандними діамантами на 295 тисяч грн

Митники перехопили посилку з контрабандними діамантами - фото з відкритих джерел

За декларацією, в посилці, з американського Балтімора в український Дніпро, повинен був бути тільки розподільник документів із заявленою вартістю 0 доларів США. Однак, при перевірці посилки на сканері, митники помітили сторонні вкладення, які не вказані в супровідних документах.

"Під час розпакування відправлення було виявлено п'ять огранованих каменів масою від 0,18 до 3,02 карат. Кольори — від прозорого до коричневого. Поліетиленові пакетики, в яких вони перебували, містили характерні для діамантів позначки", — йдеться в повідомленні митників.

Виявлені камені — дорогоцінні камені першого порядку: алмази ограновані (діаманти) загальною вартістю 295 тис. гривень (10,7 тисячі доларів США). Найбільший з них — фантазійного насиченого коричневого кольору камінь масою 3,02 карата розміром 10,58х7,68 мм в огранюванні Овал-57. Вартість цього каменю — 5,5 тисячі доларів США. Решта каменів — в діамантовому огранюванні та огранюванні Радіант-57. На чотирьох діамантах виявлені позначення, нанесені лазерним гравіюванням, помітні тільки під мікроскопом.

На київській митниці перехопили посилку з контрабандними діамантами на 295 тисяч грн - фото 2
На київській митниці перехопили посилку з контрабандними діамантами на 295 тисяч грн - фото 3
На київській митниці перехопили посилку з контрабандними діамантами на 295 тисяч грн - фото 4
На київській митниці перехопили посилку з контрабандними діамантами на 295 тисяч грн - фото 5

Як раніше повідомляли "Коментарі", прикордонники в контрабанді викрили "водолаза" поблизу кордону з Румунією, передає Держприкордонслужба. Так, прикордонники відділу "Ділове" Мукачівського загону затримали 29-річного жителя Рахова. "Водолаза" засікли ввечері на українсько-румунській ділянці кордону, що пролягає до річки Тиса: невідомий в гідрокостюмі виходив з води.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини