Головна Новини Суспільство події Психолог розповіла, чи варто вірити у сни і користуватися сонником
commentss НОВИНИ Всі новини

Психолог розповіла, чи варто вірити у сни і користуватися сонником

Експерт переконана: якщо вам сниться кошмар, не варто намагатися його забути

9 жовтня 2020, 11:01
Поділіться публікацією:

Багато з нас під враженням того чи іншого сну поспішають зазирнути в сонник, щоб дізнатися, що обіцяє сновидіння в реальному житті. На питання, чи варто вірити у сни і як правильно їх трактувати, відповіла психолог Дарина Нелединська, пише Sputnik.

Психолог розповіла, чи варто вірити у сни і користуватися сонником

Не секрет, що коли тіло відпочиває під час сну, наш мозок продовжує працювати. Деякі сни людина вранці не згадає, але є й ті, які викликають неприємні почуття. Саме на них, за словами експерта, варто звернути увагу. Однак не поспішати зазирати в сонник, а прислухатися до себе і проаналізувати, що саме цей символ уві сні означає в вашому житті. Сонники ж — це досить узагальнений "посібник", але ж мозок кожної людини працює дуже індивідуально. Якщо ж вам сниться жахіття, то не варто намагатися його забути. За словами психолога, краще проаналізувати свої емоції та почуття, а також думки напередодні, які й могли стати причиною негативного сновидіння.

Нагадаємо, регулярний недосип може спровокувати когнітивні порушення. Зокрема, мова йде про зниження працездатності та погіршення пам'яті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини