Головна Новини Суспільство події Противник зазнав великих втрат відразу на декількох напрямках: в Генштабі повідомили подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Противник зазнав великих втрат відразу на декількох напрямках: в Генштабі повідомили подробиці

На Ізюмському напрямку супротивник зосередив для ведення бойових дій відразу до 25-ти батальйонних тактичних груп

22 квітня 2022, 07:55 comments1634
Поділіться публікацією:

За спроби йти в наступ ворог вже розплачується сповна – у російського війська зростають втрати в живій силі, збільшується кількість поранених. Так за попередню добу у центральну районну лікарню Новоайдару було доставлено чергову партію поранених військовослужбовців рф (близько 220 осіб) та понад 50 тіл загиблих. Крім того зазнала значних втрат БТГ противника, яка діяла на Курахівському напрямку. Російське військо втратило до 250 осіб. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляється у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

Противник зазнав великих втрат відразу на декількох напрямках: в Генштабі повідомили подробиці

Російські війська. Фото: Генштаб ЗСУ

Повідомляється, що на Донецькому і Таврійському окупаційні війська активізувалися по всій лінії зіткнення. Ворог здійснює штурмові дії в районі населеного пункту Зарічне та, силами до батальйону, намагається наступати в районі населеного пункту Рубіжне. Тривають оборонні бої з противником у напрямку населених пунктів Новтошківське та Попасна. Ворог продовжує намагатися за підтримки артилерії здійснювати штурмові дії в районі населеного пункту Мар’їнка. Одночасно ворог посилює угруповання військ на Запорізькому напрямку. Тривають заходи логістичного забезпечення окупаційних військ. 

На Ізюмському напрямку противник зосередив для ведення бойових дій до 25-ти батальйонних тактичних груп зі складу 1-ї танкової армії, 20-ї та 35-ї загальновійськових армій та 68-го армійського корпусу Східного військового округу, повітряно-десантних військ збройних сил російської федерації.

На Південнобузькому напрямку російські війська продовжують обстрілювати позиції ЗСУ. 

В Генштабі повідомляють, що незважаючи на намагання атакувати не все так добре в російському наступу, як розповідають з екранів ТБ російським глядачам. Особовий склад 150-ї мотострілецької дивізії 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу, що залучений до бойових дій на території України, не отримав так звані “бойові” кошти за березень місяць. Через що військовослужбовці висловлюють своє невдоволення та обурення.

Крім того, російське командування робить велику ставку на призовників, які мають поповнити армію вже навесні. З метою недопущення зриву весняної призовної кампанії на тимчасово окупованій території Автономної республіки Крим з 30 квітня поточного року виїзд та в’їзд на півострів окупантами буде заборонений.

На тимчасово зайнятих територіях ворожі підрозділи продовжують блокувати переміщення місцевого населення, грабувати та штучно наближати гуманітарну кризу — здійснюють руйнування об’єктів критичної інфраструктури та блокують доставки гуманітарних вантажів з території України.  Є випадки розстрілів цивільного населення та волонтерів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Пентагоні розповіли, у чому Україна перевершує Росію на фронті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини