Головна Новини Суспільство події Пропаганду ніхто не скасовував: окупанти в Генічеську встановили пам'ятник російському революціонеру
commentss НОВИНИ Всі новини

Пропаганду ніхто не скасовував: окупанти в Генічеську встановили пам'ятник російському революціонеру

На окупованій частині Херсонської області окупанти намагаються нав'язати людям минуле, повернувши до СРСР

18 квітня 2022, 16:42
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому російськими загарбниками Генічеську Херсонської області окупанти разом із колаборантами встановили пам'ятник російському революціонеру Володимиру Леніну. Як повідомляє портал "Коментарі", про пам'ятник "вождю" відрапортував у себе у Facebook колаборант Геннадій Малюков.

Пропаганду ніхто не скасовував: окупанти в Генічеську встановили пам'ятник російському революціонеру

Пам'ятник Леніну. Фото: фейсбук Геннадія Малюкова

На підтвердження своїх слів Малюков виклав фото пам'ятника, яке лаконічно підписав: "Пам'ятник Іллічу встановлено!".

Привертають увагу відразу кілька нюансів. По-перше, встановлений пам'ятник Леніну – це не той пам'ятник, який до декомунізації стояв у Генічеську. Пам'ятник окупанти роздобули інший. По-друге, як видно із фото. Над адміністративною будівлею окупанти встановили одразу два прапори – російський та червоний. Пам'ятник Леніну вийшов як конструктор, бо видно, що його збирали з трьох частин: ноги, торс і голова.

Коментуючи інформацію у себе у Facebook перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський зазначив, що окупанти на тимчасово окупованих територіях Херсонської області дуже поспішають повернути людей у минуле, скрізь вивішуючи прапори СРСР.

"Мотив їх абсолютно прозорий – намагаються паразитувати на ностальгічних настроях населення. Проблема в тому, що їх у області практично немає", – зазначив Юрій Соболевський.

Він додав, ось тільки російські пропагандисти виявилися недалекоглядними. Практично всі жителі Херсонської області не живуть у минулому і не сумують за минулим, вони живуть сьогоденням та майбутнім. Окупантам цього не збагнути. Тому нав'язування окупованим районам в області символом СРСР продовжуватиметься, доки ВСУ не звільнять цю українську землю щодо рашистів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у розвідці розповіли, що окупанти хочуть встигнути до Великодня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини