Головна Новини Суспільство події Прокурор САП визнав відсутність зиску Пашинського у справі про нафтопродукти
commentss НОВИНИ Всі новини

Прокурор САП визнав відсутність зиску Пашинського у справі про нафтопродукти

Представник обвинувачення розповів, що у слідства немає даних про рух коштів на рахунки екснардепа

8 березня 2024, 09:05
Поділіться публікацією:

На сьогоднішній день у слідчих НАБУ та САП відсутні докази руху коштів на рахунки колишнього голови Комітету ВР з питань нацбезпеки та оборони Сергія Пашинського в рамках розслідування справи про так зване заволодіння нафтопродуктами, щоб свідчило про якусь потенційну фінансову вигоду екснардепа. Як інформує портал "Коментарі", про це пише сайт "Телеграф".

Прокурор САП визнав відсутність зиску Пашинського у справі про нафтопродукти

Сергій Пашинський. Фото: із відкритих джерел

Видання зазначає, у четвер, 7 березня, в Апеляційній палаті Вищого антикорупційного суду України під час розгляду скарги Пашинського на рішення нижчої судової інстанції щодо запобіжного заходу визнав прокурор САП Олександр Снєгірьов.

"Оскільки захист вказує, а що ж отримав Пашинський від тої діяльності, то ми грошові кошти, от щоб прямо отримані за нафтопродукти, до рахунку Пашинського принаймні поки що не довели. Може, ніколи не доведемо", — заявив представник державного обвинувачення.

Раніше за результатами розгляду скарги Пашинського Апеляційна палата ВАКСу залишила без зміни міру запобіжного заходу для екснардепа у вигляді арешту із альтернативою у вигляді застави.

Як повідомлялось, 12 лютого СБУ та НАБУ провели обшуки у будинку ексдепутата. Сергію Пашинському оголосили підозру в рамках кримінального провадження, зареєстрованого багато років тому. Його звинувачують у заволодінні нафтопродуктами вартістю 967 млн гривень, заарештованими у справі власника так званої групи компаній "Східно-Європейська паливно-енергетична компанія" (СЕПЕК). Окрім Пашинського, підозра була оголошена ще п’ятьом учасникам злочинної схеми.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що стало причиною для активізації справи проти Сергія Пашинського: до чого тут його звернення в НАБУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

8 березня 2024, 16:39

Рука руку моет. А потом вылазит маразматичка супрун и заявляет, что никакой коррупции у нас и в помине нет,а это все ложь ,пиздеж и провокация.


Новини