Головна Новини Суспільство події Прокуратура оскаржить запобіжний захід Віктору Медведчуку
commentss НОВИНИ Всі новини

Прокуратура оскаржить запобіжний захід Віктору Медведчуку

Печерський районний суд продовжив міру запобіжного заходу для Віктора Медведчука у вигляді цілодобового домашнього арешту

12 жовтня 2021, 22:58
Поділіться публікацією:

Генеральна прокуратура оскаржить запобіжний захід для голови політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука. Про це повідомляє пресслужба відомства. 

Прокуратура оскаржить запобіжний захід Віктору Медведчуку

Віктор Медведчук, фото видання "Фокус"

Печерський районний суд продовжив міру запобіжного заходу для Віктора Медведчука у вигляді цілодобового домашнього арешту. Але прокурори вважають, що така міра не забезпечить належної поведінки політика. Через це прокурори оскаржуватимуть це рішення в Апеляційному суді та наполягатимуть на триманні під вартою з правом внесення застави у 1 млрд гривень. 

Прокурори вважають, що Віктор Медведчук може переховуватись, враховуючи його зв'язки з представниками Російської Федерації. Також в кримінальному провадженні не допитали всіх свідків, а частина з них не надає достовірних показань через тиск. Також сторона обвинувачення каже, що не врахована тяжкість інкримінованих діянь і наявність у народного депутата підозри у вчиненні тяжкого злочину  у іншому кримінальному провадженні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Віктор Медведчук висловився про судову владу в Україні і тиск на неї. Сьогодні в Україні владною командою реалізується стратегія узурпації влади й встановлення диктатури. Саме тому влада вже фактично взяла під свій контроль судову систему країни та навіть не посоромилася влаштувати показовий суд над одним з лідерів опозиції в рамках відверто сфабрикованої кримінальної справи в день проведення саміту Україна — ЄС. Про це заявив переслідуваний владою народний депутат, голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук. За словами Віктора Медведчука, сьогодні наявна безпрецедентна залежність українських судів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини