Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди в Україні: стало відомо, чи буде ще літня спека
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди в Україні: стало відомо, чи буде ще літня спека

В одній з областей України сьогодні обіцяють дощ з грозою

16 серпня 2020, 05:30 comments2253
Поділіться публікацією:

Сьогодні в Україні обіцяють потепління. Як повідомили в Гідрометцентрі країни, в більшості регіонів сьогодні +25 ... +27 градусів, а сонце вигляне всюди, за винятком лише однієї області (дивись карту).

Прогноз погоди в Україні: стало відомо, чи буде ще літня спека

Згідно з прогнозом, дощ з грозою сьогодні накриють Закарпатську область, хоча повітря там прогріється до +27-ми. Такі ж позначки, але суху погоду обіцяють у Львові, Луцьку, Рівному, Івано-Франківську, Вінниці, Черкасах, Житомирі, Кропивницькому, Сімферополі та Запоріжжі. На градус менше буде в Києві, Чернігові, Дніпрі та Одесі. Прохолодніше всього сьогодні в Харкові і Луганську (до +24-х), а найспекотніше буде в Херсоні і Миколаєві, де очікується від 26-ти до 28-ми тепла.

Прогноз погоди в Україні: стало відомо, чи буде ще літня спека - фото 2

Відзначимо, що на завтра синоптики дають ще більш оптимістичний прогноз — до 30-ти спеки. Хоча західні області України накриє циклон.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що навіть перебуваючи вдома, краще не виконувати деякі дії, коли за вікном — грім і блискавка. Експерти Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США опублікували список справ, якими можна займатися під час грози.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини