Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди: в Україні очікується до -29 і різке потепління
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди: в Україні очікується до -29 і різке потепління

Зовсім скоро в Україну прийде тепло

18 лютого 2021, 09:54
Поділіться публікацією:

На цьому тижні в Україні очікуються сильні морози. Стовпчик термометра може опускатися до 29 градусів нижче нуля. Однак після цього очікується різке потепління. Про це і про погоду на найближчі дні на своїй сторінці в Facebook повідомив метеоролог Наталія Діденко.

Прогноз погоди: в Україні очікується до -29 і різке потепління

В Україні очікуються різкі перепади температури - фото: з відкритих джерел

Синоптик також попереджає про різкі стрибки температури повітря. Так, сьогодні, 18 лютого, в Україні буде трохи тепліше, ніж учора, але все ж залишиться мороз. У ніч на 19 лютого на північному сході температура впаде до -22 градусів. На заході та півдні — до -9. У Закарпатті очікується 0 градусів.

Завтра вдень в південних областях очікується до 3. У північній частині країни — до -14 градусів. У Закарпатті та в Криму +1 .. +5. На решті території -2 .. -7 градусів. Наталія Діденко також повідомила, що 19 лютого, на Заході, в південній частині та місцями в центральних областях очікується сніг.

У ніч на 20 лютого настане сильний мороз. Синоптик зазначає, що температура повітря буде опускатися місцями до -24-29 градусів. А вже 22 лютого очікується різке потепління і відлига.

"Відразу рекомендація — пошукати в шафі гумові чоботи. Тому як пересування по цій сніговій каші з льоду перетвориться в стрибки через калюжі та подолання водних перешкод", — пише Наталія.

За даними Укргідрометцентру, 22 лютого на території всієї країни буде плюсова температура. На заході буде до 12, на півдні — до 7 .. 9 градусів, в північній частині країни до 6, а на сході — до 4 градусів тепла.

Прогноз погоди: в Україні очікується до -29 і різке потепління - фото 2

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, на що найчастіше скаржаться українці за даними Держпродспоживслужби, а також про те, що Канаду, Норвегію і Великобританію звинуватили в глобальне забруднення клімату.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини