Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди в Україні на 29 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди в Україні на 29 грудня

У Києві протягом усього дня буде стояти хмарна погода. Дрібний дощ почнеться у другій половині дня, але припиниться ще до настання вечора

29 грудня 2020, 06:50
Поділіться публікацією:

Напередодні нового року, сьогодні 29 грудня, починає холоднішати по всій території України. Так, на заході температура повітря складе 1-3 градусів морозу. Місцями випадуть опади вигляді снігу, на вулиці ожеледь. На півночі також  невеликі заморозки, близько 0, -3 градусів. На решті території буде тепліше — 2-4 градусів тепла.

Прогноз погоди в Україні на 29 грудня

Фото: Pixabay

Сніг випаде в західних, північних областях та на Вінниччині. В окремих районах Кропивницького та Одеській області буде стояти холодна погода, ожеледь до вечора може посилитися, особливо на дорогах. Східна частина, більшість центру і півдня залишаться в неділю без опадів.

У південних областях буде хмарно, дощ. Вітер південно-східний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі -1 ... 2 ° С, вдень 5 ... 8 ° С.

У Києві хмарно, мокрий сніг з дощем. Вітер південно-східний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі -3 ... 0 ° С, вдень 0 ... 3 ° С. Дрібний дощ почнеться у другій половині дня, але припиниться ще до настання вечора.

Сонце зійде о 7:58, а зайде о 16:02. Тривалість дня складе 8 г. 4 хв.

29 грудня вшановується пам'ять святого пророка Агея, десятого із дванадцяти малих пророків. Наші пращури помітили, що іній на Агея віщує теплі святки (7 січня), і говорили: "Огій іній сій", "а якщо іній рясний, то Ананія (30 грудня) буде ясним". Якщо в цей день буде морозна погода, то вона протримається до Хрещення (19 січня).

Нагадаємо,  спеціалісти стверджують, що зараз Сонце на якийсь термін "вичерпало" можливості негативно впливати на функціонування людських організмів. З огляду на потужність магнітної бурі на початку грудня 2020 року, вчені говорять про період "тиші".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://sinoptik.de/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини