Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди в Україні: кого сьогодні накриє дощ (карта)
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди в Україні: кого сьогодні накриє дощ (карта)

Сьогодні деякі області України накриє циклон

23 серпня 2020, 05:30 comments1462
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 23 серпня, в Україні переважатиме суха і сонячна погода. Втім, як повідомили в Укргідрометцентрі, в деяких областях очікуються зливи (дивись карту).

Прогноз погоди в Україні: кого сьогодні накриє дощ (карта)

Згідно з прогнозом синоптиків, опади сьогодні будуть в Луцьку, Ужгороді, Львові, Івано-Франківську та Чернівцях, де стовпчики термометрів показуватимуть від 24-х до 29-ти тепла. До +28-ми і сонце сьогодні в столиці. Така ж погода буде в Херсоні, Одесі, Дніпрі, Донецьку, Ужгороді, Запоріжжі, Кропивницькому та Житомирі. Максимальні відмітки сьогодні в Чернівцях, Хмельницькому, Миколаєві та Сімферополі.

Прогноз погоди в Україні: кого сьогодні накриє дощ (карта) - фото 2


Раніше "Коментарі" повідомляли, що навіть перебуваючи вдома, краще не виконувати деякі дії, коли за вікном — грім і блискавка. Експерти Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США опублікували список справ, якими можна не займатися під час грози . Вчені попереджають, коли на вулиці гроза, краще бути подалі від сантехніки і розеток. Це пов'язано з тим, що якщо в будинок вдарить блискавка, вона може пройти через електропроводку або водопровід. І все, що підключено до розетки або системі труб, може опинитися під напругою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини