Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на зиму в Україні: чи будуть сильні сніг і морози
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на зиму в Україні: чи будуть сильні сніг і морози

Народний синоптик Леонід Горбань прогнозує теплу зиму

24 листопада 2022, 21:10 comments1522
Поділіться публікацією:

Оприлюднений прогноз  українських синоптиків  щодо погоди в нашій країні  на майбутню зиму 2022-2023. Вони заздалегідь попереджають  чи потрібно українцям бути  готовими  до   великого морозу та снігу.

Прогноз погоди на зиму в Україні: чи будуть сильні сніг і морози

Прогноз погоди на зиму в Україні (фото з відкритих джерел)

Зимові місяці  2022-2023 не стануть холоднішими, як  минулого року. Грудень  не прийде з  великими морозами, але буде мокрим та дощовим.   Новорічні  та різдвяні свята теж очікуються без великого снігу та сильного морозу

Великі морози  синоптики  передбачають  в кінці січня та  наступного лютого місяця. До цього часу прогнозують  слабкий мороз  та мокрий снігопад.

 Зокрема, грудень буде  не холодним. Середні температури  в цей час  змінюватимуться  з позначки -1...-2 до +3°С  та трохи більше. Важливо, що в цей час, в багатьох українських регіонах  стовпчик термометра плюсуватиме  від 0 до +3°С.

Січень принесе середні температури в наші регіони  від +1 ... +2°С, зокрема і в південних регіонах,  холодніше буде в східних та північних  областях  -2 ... -3°С.

Останнього місяця зими середні температури повітря коливатимуться від +2°С  в південних областях до -2°С – в північних та східних областях.

За оприлюдненим  прогнозом  європейських метеорологів, в  нашій країні та країнах Європи  цьогорічної зими сніг падатиме  менше, як було. Так само вони не попереджають про аномально високі температури.

Народний  прогнозист Леонід Горбань прогнозує теплу зиму

Його передбачення ґрунтуються на тому, що  в грудні  температура повітря  буде  м'якою   та теплою. З 6 грудня прийдуть  морози, але вони будуть невеликими, можливі снігопади, проте з 12  грудня погода зміниться, стане  тепліше. На новорічні свята  можливо падатиме мокрий сніг та прийде відлига.

 Січень він  передбачає зі стійкими морозами, але вони  послаблюватимуться 5-6, 14-15, 27-28 січня. Частим гостем в наших регіонах  буде мокрий сніг. Починаючи з 25 січня, синоптик прогнозує снігопади.

На початку  лютого, з 4  числа стане холодніше. З 6 до 12  лютого він прогнозує  невелике  потепління, відлигу та сніги. Починаючи з 18 лютого знову прийдуть  тривалі та великі морози, які триматимуться можливо до 15 березня.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що синоптики розповіли, якою буде погода в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ОЛЕКСІЙ

24 листопада 2022, 23:59

ВЦІЛОМУ ЯК УСІ ДОВГОСТРОКОВІ ПРОГНОЗИ БУДЕ ВІРНИЙ НА 75%


Новини