Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на липень: яким буде другий місяць літа
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на липень: яким буде другий місяць літа

Липень 2022 року буде теплішим, ніж зазвичай

26 червня 2022, 18:05 comments3625
Поділіться публікацією:

Синоптики повідомляють, що другий місяць липня буде спекотнішим, аніж зазвичай. Температура повітря прогріється на 1,5-2° вище за норму у липні. Про це інформують синоптики з Українського гідрометцентру.

Прогноз погоди на липень: яким буде другий місяць літа

Якою буде погода у липні (фото з відкритих джерел)

У повідомленні фахівців йдеться, що в середньому температура повітря у липні прогріється до  +21+26° тепла. А в українських Карпатах буде +17+19°, що на 1,5-2° вище за норму.

 Що стосується кількості опадів, то вони будуть в межах місячної норми. Але синоптики повідомляють, що в південно-західних регіонах України їх кількість буде трохи меншою за норму. Відтак, у місяць їх кількість буде на рівні 34-96 мм, в Карпатах до 150 мм.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що якою буде погода у вихідніУ вихідні в більшості областей погода буде з проясненнями та без дощів. Український гідрометцентр дав прогноз на суботу, 25 червня. Згідно з інформацією, на території західних, північних областей опадів не буде, в інших областях, крім Вінницької, можливі короткочасні помірні дощі, подекуди з грозовим фронтом. Напрям вітру північно-східний, 7-12 м/с. За прогнозом Наталки Діденко, у вихідні потепліє, буде спекотно. В суботу на більшості території буде 25-30 градусів вище нуля, вітер дутиме зі сходу та північного сходу. Ймовірні грози в східних та центральних областях. На заході — без опадів. На півдні вночі пройдуть дощі. В неділю місцями очікуються короткотривалі дощі, тож синоптик радить прихопити парасольки.В столиці завтра може пройти дощ та гроза, повітря прогріється до +26 градусів. В неділю буде спекотно +29 градусів тепла. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини