Головна Новини Суспільство події Дощовий фронт посунеться: якою буде погода у вихідні
commentss НОВИНИ Всі новини

Дощовий фронт посунеться: якою буде погода у вихідні

В Україні почнеться спекотна погода у вихідні

24 червня 2022, 16:20
Поділіться публікацією:

У вихідні в більшості областей погода буде з проясненнями та без дощів. Українських гідрометцентр дав прогноз на суботу, 25 червня. Згідно з інформацією, на території західних, північних областей опадів не буде, в інших областях крім Вінницької, можливі короткочасні помірні дощі, подекуди з грозовим фронтом. Напрям вітру північно-східний, 7-12 м/с.

Дощовий фронт посунеться: якою буде погода у вихідні

Фото ілюстративне / Pixabay

За прогнозом Наталки Діденко, у вихідні потепліє, буде спекотно. В суботу на більшості території буде 25-30 градусів вище нуля, вітер дутиме зі сходу та північного сходу. Ймовірні грози в східних та центральних областях. На заході — без опадів. На півдні вночі пройдуть дощі. В неділю місцями очікуються короткотривалі дощі, тож синоптик радить прихопити парасольки.

В столиці завтра може пройти дощ та гроза, повітря прогріється до +26 градусів. В неділю буде спекотно +29 градусів тепла.

У вихідні в Львові буде хмарно з проясненнями та без опадів, температура повітря +15 вночі та +28 вдень. На Закарпатті, в Ужгороді, опадів не очікується, температура повітря +16...+32.

На Прикарпатті, в Івано-Франківську опадів не буде, температура повітря +16...+29. В Житомирі — без опадів, температура повітря +16...+28.

В Сумах в суботу дощ та температура повітря +16...+24, в неділю — без опадів, температура повітря +18..+28 градусів.

В центрі — в Черкасах буде хмарно з проясненнями, температура повітря +17..+29. В Кропивницькому без опадів протягом вихідних температура повітря +16...+27.

На півдні — в Одесі без опадів та температура повітря +18...+26. В Миколаєві дощ очікується в неділю, температура повітря +17...+27 градусів.

В Харкові хмарно, температура повітря +17..+29, без опадів. В Запоріжжі в суботу прогнозують дощ, температура повітря +17..+27, в неділю — хмарно, температура повітря +20...+28 градусів.

Як писав портал, якою буде температура в помешканнях українців взимку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини