Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на 4 січня
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 4 січня

У понеділок на більшій частині території країни буде хмарно з проясненнями, без опадів. У західних областях очікується погіршення погодних умов: протягом доби - дощі

4 січня 2021, 07:05
Поділіться публікацією:

Сьогодні перший робочий день після новорічних свят. Про те, якими будуть погодні умови, розповіла синоптик Наталія Діденко.

Прогноз погоди на 4 січня

Фото: foodandmood.com.ua

Так, 4 січня погода буде переважно сухою, без сильних морозів і з можливими туманами. Опади можливі тільки вночі. Погодою на більшості українських земель буде управляти антициклон, однак північ і Київщину чекають опади.

"Домінуючий вплив антициклону зумовить переважно суху погоду. Хіба що тумани, серпанки і місцями гарна паморозь будуть розбавляти одноманітну січневу картинку", — пише експерт.

Найближчої ночі є вірогідність невеликих опадів на Півночі України. Але це — все. Вітер буде зі сходу, помірний, часом поривчастий. Рівні тепла на півдні країни як на 4 січня будуть досить високими.

У південних областях хмарно з проясненнями. Температура повітря вночі 1 ... 4 ° С, вдень 3 ... 7 ° С. Вітер південно-східний 7-12 м / с.

У Києві хмарно, дощ з мокрим снігом. Температура повітря вночі -1 ... 1 ° С, вдень 1 ... 3 ° С. Вітер південно-східний 7-12 м / с.

Сонце зійде о 7:58, а зайде о 16:13. Тривалість дня становитиме 8 год. 15 хвилин.

Нагадаємо, за поясненнями спеціалістки, подібна погода пов'язана з циклоном Кіра, що насувається на Україну з південного заходу Європи. З ним майже на всю територію країни прийдуть дощі. Тільки в західних областях очікується невелике зниження температури повітря, а, отже, місцевим жителям, швидше за все, варто чекати снігу. На Сході опадів не очікується, але, починаючи з ночі, стовпчики термометрів показуватимуть від 0 до -3 градусів морозу. Вдень в регіоні стане трохи тепліше — 1 ... 4 градуси. А до Дніпропетровської області, Запоріжжя опади прийдуть вже пізно увечері 1 січня, а то і вночі 2 січня.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини