Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на 29-30 січня: останні вихідні місяця зустрінуть українців мокрим снігом
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 29-30 січня: останні вихідні місяця зустрінуть українців мокрим снігом

В останні січневі вихідні на українців чекають невеликі морози

28 січня 2022, 17:29
Поділіться публікацією:

Останні вихідні січня зустрінуть українців незначними морозами і хмарною погодою. У суботу на більшій території України не очікуюються опади, проте в неділю, як повідомляє Sinoptik.ua, буде мокрий сніг.

Прогноз погоди на 29-30 січня: останні вихідні місяця зустрінуть українців мокрим снігом

Снігопад - фото з відкритих джерел

29 січня в більшості областей в Україні буде температура близько 0 градусів. Однак у Миколаївській та Одеській областях очікується підвищення температури, зокрема буде +3 і +5 градусів. У південних, центральних і західних областях увесь день буде хмарно, однак на опади не варто очікувати. У північних та східних регіонах буде незначний дощ зі снігом. Уночі на всій території України очікуються опади, температура становитиме 0 градусів. На вихідних буде майже безвітряно, однак можливе незначне посилення вітру до 6-7 м/с.

30 січня вдень буде сніг в усіх областях України. У західних, центральних та північних областях сніг розпочнеться вранці та йтиме до кінця дня. У східних та південних регіонах опади будуь слабшими, ніж на іншій території України. Температура протягом дня коливатиметься від 1 до 2 градусів, однак через значну вологість буде холодніше. Вночі на Україну чекають помірні морози. На території Західної України температура впаде до -1 й -3 градусів (у Чернівецькій та Житомирській областях до — 5 градусів), у Харківській та Сумській — до -7 градусів, а в решті областях очікуватиметься падіння температури до -4-5 градусів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", згідно з прогнозом відомого синоптика Наталії Діденко, 28 січня, в Україні очікується сильний вітер, опади та налипання мокрого снігу. Така погода формуватиметься під впливом циклону Marie, що принесе на територію країни атмосферні фронти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини