Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на 28 січня (карта)
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 28 січня (карта)

Метеорологи попереджають в четвер про ожеледицю на дорогах і закликають водіїв бути уважними та обережними

28 січня 2021, 06:55
Поділіться публікацією:

Погода в Україні у четвер, 28 січня, буде прохолодною і багатою на опади. У більшості областей синоптики прогнозують сніг, тільки на сході потеплішає — буде падати дощ зі снігом.

Прогноз погоди на 28 січня (карта)

Погода в Україні - фото з відкритих джерел

У центральних областях хмарно, сніг. Вітер північний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі -3 ... 0 ° С, вдень -1 ... 2 ° С. На заході України хмарно, сніг. Вітер північний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі -5 ...- 2 ° С, вдень -3 ... 0 ° С. У північних областях хмарно, сніг. Вітер північний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі -3 ... 0 ° С, вдень -2 ... 1 ° С. На сході України хмарно, дощ. Вітер південний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі +2 ... + 5 ° С, вдень 5 ... 8 ° С.

У південних областях хмарно, мокрий сніг. Вітер південний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі -3 ... 0 ° С, вдень -2 ... 1 ° С. У Києві продовжиться справжня зима — в столиці прогнозують сніг. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть -1 ... +1 градус. На дорогах буде слизько. 

28 січня вшановується пам'ять преподобного Павла Фівейського та Іоанна Кущника. У колишні часи була така приказка: "Петро-Павло дня додав", що вказувало на збільшення світлової частини дня.

Прогноз погоди на 28 січня (карта) - фото 2

Нагадаємо, що синоптик Наталка Діденко спрогнозувала кардинальна зміна погоди в Україні. За її словами, в більшості регіонів очікується мокрий сніг, температура почне падати. Також можливі дощі, сильний штормовий вітер і ожеледь. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальних мережах.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Українському гідрометцентрі спрогнозували погоду на весь січень 2021 року. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини