Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на 10 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 10 грудня

Погода в Україні у четвер, 10 грудня, буде прохолодною і з великою кількістю опадів

10 грудня 2020, 06:40
Поділіться публікацією:

Сьогодні в Україні так само буде холодно, з великою кількістю опадів. Синоптики прогнозують на Західній Україні дощі та снігопади, місцями буде ожеледь. Вночі будуть заморозки, а вдень стовпчики термометрів покажуть плюсову температуру.

Прогноз погоди на 10 грудня

ФОТО: З відкритих джерел

Водночас на сході будуть морози, але опадів не прогнозують, повідомляє Укргідрометцентр.

На Західній Україні хмарна погода протримається до самого вечора. На півночі України синоптики прогнозують замерзання дощу і мокрого снігу на дорогах. Повітря там прогріється до -1...+1 градуса. На півдні небо покриється хмарами та буде похмурим весь день. Там стовпчики термометрів максимально покажуть 3 ... 5 градусів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в середу Україна ще побуде під впливом потужного північно-східного антициклону Xavier і опадів не очікується. У більшості областей буде прохолодна і морозна погода. Але вже на цьому тижні температура повітря в багатьох регіонах країни піде вгору. Синоптик повідомила, що в столиці в середу ще буде холодно — до 4 градусів морозу. І вже 10-го грудня в Києві почне падати атмосферний тиск, температура повітря підвищиться до нуля або навіть до 1 градуса морозу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини