Головна Новини Суспільство події Продажі дизельних авто в Україні зросли: ТОП-5 моделей
commentss НОВИНИ Всі новини

Продажі дизельних авто в Україні зросли: ТОП-5 моделей

У лютому автопарк України поповнили понад 1,3 тис. авто з дизельними двигунами

21 березня 2024, 13:44
Поділіться публікацією:

У лютому 2024 року в Україні помітно збільшилися продажі дизельних автомобілів. За даними "Укравтопром", кількість нових дизельних машин, які з’явилися на дорогах, склала більше 1,3 тисячі. Це на 71% більше, ніж було рік тому.

Продажі дизельних авто в Україні зросли: ТОП-5 моделей

В Україні зросла популярність дизельних авто у лютому 2024

Тепер дизельні автомобілі становлять 24% від усіх нових машин, проданих у лютому, порівняно з 21% у лютому минулого року. Це означає, що дизельні авто стають все більш популярними серед покупців.

Серед усіх дизельних авто найбільшим попитом користується бюджетний кросовер RENAULT Duster, який очолив список з 457 проданими автомобілями. Цей факт показує, що люди шукають авто, які економічні та доступні за ціною.

У списку найпопулярніших дизельних автомобілів також є TOYOTA Hilux з продажами 112 авто, VOLKSWAGEN Touareg (66 авто), TOYOTA Land Cruiser Prado (65 авто) та SKODA Kodiaq (63 авто). Ці дані демонструють, що покупці цінують великий вибір моделей дизельних авто на ринку.

Збільшення інтересу до дизельних автомобілів в Україні у лютому 2024 року підкреслює зміну уподобань споживачів і показує, що дизельні авто все ще в тренді серед українських водіїв.

Нагадаємо, що упродовж минулого місяця, автомобільний ринок України зазнав значного поповнення. Згідно з інформацією "Укравтопром" українці придбати майже 2,4 тисячі нових легкових автомобілів на бензиновому приводі. Ці дані свідчать про зростання популярності бензинових авто на чверть порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Раніше “Коментарі” писали, що кількість американських вживаних легкових авто, зареєстрованих в Україні минулого місяця, сягнула понад 3,3 тисячі одиниць. Цей показник складає приблизно 19% від загальної кількості вживаних автомобілів, які були вперше зареєстровані в країні у лютому,



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини