Головна Новини Суспільство події ТОП-10 бензинових автомобілів на українському ринку: лідери продажів
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-10 бензинових автомобілів на українському ринку: лідери продажів

За минулий місяць автопарк України поповнили майже 2,4 тис. автомобілі з бензиновими ДВЗ

19 березня 2024, 14:00
Поділіться публікацією:

Упродовж минулого місяця, автомобільний ринок України зазнав значного поповнення. Згідно з інформацією "Укравтопром" українці придбати майже 2,4 тисячі нових легкових автомобілів на бензиновому приводі. Ці дані свідчать про зростання популярності бензинових авто на чверть порівняно з аналогічним періодом минулого року.

ТОП-10 бензинових автомобілів на українському ринку: лідери продажів

Аналіз ринку: які бензинові авто обирають українці

Кросовер TOYOTA RAV-4 вийшов на перше місце серед найбільш популярних нових бензинових автомобілів, продемонструвавши значний попит серед українських споживачів із загальним продажем 180 одиниць. Ця модель вирізняється своєю надійністю, комфортом та економічністю, що робить її вибором номер один для багатьох водіїв.

Серед інших лідерів ринку бензинових легковиків знайшли своє місце такі моделі, як PEUGEOT 301 із загальним продажем 175 одиниць, що займає друге місце, а також SKODA Scala на третьому місці з 152 проданими одиницями. Ці автомобілі відзначаються своїми характеристиками, які включають привабливий дизайн, економію палива та доступність, роблячи їх привабливим вибором для широкого кола споживачів.

Слідом за лідерами розташувалися MAZDA CX5 із 145 одиницями, RENAULT Duster (141 од.), KIA Sportage (129 од.), SUZUKI SX4 (86 од.), SKODA Octavia (85 од.), SUZUKI Vitara (78 од.), та HYUNDAI Tucson, який замкнув ТОП-10 з 65 проданими одиницями. Ці моделі демонструють різноманітність вибору на ринку, надаючи покупцям великий спектр опцій від компактних автомобілів до великих сімейних кросоверів, здатних задовольнити будь-які потреби та вподобання.

Раніше “Коментарі” писали, що кількість американських вживаних легкових авто, зареєстрованих в Україні минулого місяця, сягнула понад 3,3 тисячі одиниць. Цей показник складає приблизно 19% від загальної кількості вживаних автомобілів, які були вперше зареєстровані в країні у лютому,



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини