Головна Новини Суспільство події Прийдуть морози до -7 градусів: як довго вони триватимуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Прийдуть морози до -7 градусів: як довго вони триватимуть

Прогноз погоди в Україні

24 жовтня 2021, 23:10
Поділіться публікацією:

Холодно, але  сонячно в денну пору доби. Вночі — з жовтневим морозцем. В деяких українських регіонах він буде відчутним – до -7 градусів.  Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Прийдуть морози до -7 градусів: як довго вони триватимуть

Погода в Україні принесе сильні морози /фото з відкритих джерел /

За прогнозами його фахівців, кілька ночей наприкінці жовтня будуть з морозцем. Разом з тим, опадів з 25 по 29 жовтня не передбачається.

В понеділок вдень в українських регіонах буде +7+10,  в західних тепліше — до +13 градусів, вночі температура сягатиме  до -3 градусів.

У вівторок, 26 жовтня матимемо +6 +10  протягом дня. В західних і південних регіонах плюси будуть вищими +19+14. Вночі  знову прийде морозець+1... -4 , а в східних  регіонах нічна температура відчутно мінусуватиме -3-7 градусів. Вийнятком стане  лише Одеса, де вночі буде +3+5 градусів.

 Така сама погода буде і в середу, 27 жовтня.

 Ситуація зміниться в другій половині тижня. 28-29 жовтня денної пори потеплішає, а нічні морози підуть, стовпчик термометра  показуватиме нуль градусів.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що Україну накриє потужний арктичний циклон: якою буде погода на вихідні.Різке похолодання прийде цими вихідними в нашу країну Це пов’язано з потужним циклоном, який несе холодне арктичне повітря з Фінляндії. Холодна погода зіпсує вихідні в багатьох європейських країнах. На наших територіях стовпчик термометра різко опуститься вниз на 5-7 градусів.

За даними Українського гідрометцентру, в суботу пройдуть дощі на східних та південних територіях, на Кіровоградщині та Дніпровщині. На інших українських територіях буде без опадів. В Карпатах випаде мокрий сніг, температура коливатиметься від-2 до +3 градусів.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини