Головна Новини Суспільство події Приморозить 14-градусний мороз: повідомили, коли Україну буде замітати снігом
commentss НОВИНИ Всі новини

Приморозить 14-градусний мороз: повідомили, коли Україну буде замітати снігом

Актуальний прогноз погоди

15 листопада 2023, 21:55
Поділіться публікацією:

Ситуація з погодою в українських регіонах зазнає  різких  змін, вже швидко стовпчик  термометра  показуватиме мінусову температуру. Про це  повідомила  відома прогнозистка  Наталка Діденко.

Приморозить 14-градусний мороз: повідомили, коли Україну буде замітати снігом

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

 16 листопада  в  нашій країні прогнозуються невеликі   дощі, а на територіях Київщини, Чернігівщини та Сумщини  вже йтиме мокрий сніг. Майже по всіх українських регіонах  прогнозуються   рвучкі пориви вітру зі швидкістю 12-15 м/с. Вдень стовпчик термометра підніметься і показуватиме  4-6 градусів тепла, а вночі буде прохолодніше — 1-4 градус тепла.

"Дуже обережно під старими деревами, крупними гілляками, білбордами, непевними дротами та дахами будинків. Що не укріпили — зробіть це зараз, бо сильний вітер із штормовими поривами ще буде й буде найближчим часом", — робить   попередження   синоптик.

В західних  регіонах дощі  призупиняться.

Сильний  холод та морози очікуються вже з 19-го по 23-те листопада. В північних  регіонах та  в населених пунктах  північного  сходу в нічний період часу  стовпчик термометра  може опуститись і показувати 10-14 градусів морозу. В багатьох  регіонах прогнозується сніг.

В суботу  на Заході   очікується мокрий сніг та штормовий вітер. В неділю в південних,  східних  та центральних областях  нашої країни  прогнозуються  сильні опади та сильні пориви вітру.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, якою буде зима 2024 в Україні. Погода в  українських регіонах після  сонячних днів у вересні, раптово стане холоднішою вже на початку  жовтня. За прогнозом народного синоптика  Станіслава  Щедріна, який він  ексклюзивно  прокоментував виданню "Главред", в українські регіони  прийдуть ранні заморозки, а зима видасться  холодною. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини