Головна Новини Суспільство події Прикордонники назвали два активні напрямки втечі з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Прикордонники назвали два активні напрямки втечі з України

У ДПСУ повідомляють, що після закінчення терміну оновлення даних не помітили збільшення кількості нелегальних втеч з України.

24 липня 2024, 15:30
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot









Речник Державна прикордонної служби Андрій Демченко заявив, що основними напрямками нелегального виїзду з України стали Молдова та Румунія. Крім того, за його словами прикордонники постійно фіксують подібні спроби і на інших напрямках.

Прикордонники назвали два активні напрямки втечі з України

Більшість нелегалів хочуть втекти через кордон у напрямку Румунії та Молдови

Під час розмови в Media Center Ukraine речник ДПСУ Андрій Демченко розповів, що прикордонна служба не помітила зміни у кількості спроб незаконного перетину кордону.

"Ми за останній час не бачимо різкого збільшення, але, на жаль, немає і зменшення кількості спроб незаконного перетину кордону. Дні можуть різнитися – в окремі дні більше порушників затримуємо, в інші дні – менше, але такі спроби відбуваються щоденно", — сказав Демченко.

Прикордонний наголосив, що більшість спроб незаконного перетину відбувається у бік двох країн, однак подібні спроби фіксуються і на інших ділянках.

"Найбільш активні напрямки – кордон з Молдовою та Румунією. На інших ділянках, зокрема на кордоні з Угорщиною, Словаччиною, Польщею також присутні такі спроби, але в значно меншій кількості", — сказав Демченко.

За його словами більшість ти, хто хоче втекти з України намагається це зробити у зоні "зелених ділянок", тобто поза межами пунктів пропуску.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, які документи потрібно мати, щоб перетнути український кордон. У ДПСУ розповіли про важливі зміни, які почали діяти з 17 липня.

Також "Коментарі" писали про те, що у прикордонній службі пояснили ситуацію з подвійними паспортами і чи може така особа покинути територію України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини