Головна Новини Суспільство події Прихвосні Путіна на Донбасі відпрацьовують наступ танків і артилерії
commentss НОВИНИ Всі новини

Прихвосні Путіна на Донбасі відпрацьовують наступ танків і артилерії

Бойовики на Донбасі проводять військові навчання

10 серпня 2021, 16:35
Поділіться публікацією:

Армія Путіна підтримує у бойовій готовності частини російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Прихвосні Путіна на Донбасі відпрацьовують наступ танків і артилерії

Війна на Донбасі. Фото: Joint Forces Operation

У відомстві пояснили, що н а минулого тижня противник провів командно-штабні навчання першого та другого армійських корпусів. Відпрацьовувалися наступальні дії танкових і мотострілкових підрозділів при підтримці артилерії.

У той же час, в з'єднаннях і частинах окупантів тривали заходи бойового злагодження артилерійських і мінометних підрозділів з проведенням практичних стрільб.

Прихвосні Путіна на Донбасі відпрацьовують наступ танків і артилерії - фото 2

Крім того, командування збройних формувань Російської Федерації здійснювало посилений контроль за підготовкою підпорядкованих з'єднань та частин до проведення зборів з резервістами.

За минулу добу, 9 серпня, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню. Вчора, 9 серпня, російсько-окупаційні війська 9 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Поблизу населеного пункту Південне, що на Луганському напрямку, противник використовував станковий протитанковий гранатомет і стрілецьку зброю. Неподалік Широкино ворог вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. У Попасній російські найманці відкривали вогонь з ручних протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", експерт дав прогноз по Донбаському кейсу на серпень. Юрій Подорожний вважає, що серпень для нашої країни стане надскладним періодом щодо донбаського кейса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини