Головна Новини Суспільство події Пригожин виступив перед "вагнерівцями" у Білорусі і знову заявив про ганьбу на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин виступив перед "вагнерівцями" у Білорусі і знову заявив про ганьбу на фронті

Євген Пригожин закликав бойовиків "готуватися", підвищувати "свій рівень" та "в новий шлях, до Африки"

19 липня 2023, 17:35 comments1234
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", телеграм-канали, пов'язані з ПВК "Вагнер", почали активно розповсюджувати відео, на якому скандальний ватажок "вагнерівців" Євген Пригожин виступає перед найманцями, які прибули до Білорусі.

Пригожин виступив перед "вагнерівцями" у Білорусі і знову заявив про ганьбу на фронті

Євген Пригожин. Фото: з відкритих джерел

"Зараз те, що відбувається на фронті, це ганьба, в якій нам не потрібно брати участь. І дочекатися того моменту, коли ми зможемо проявити себе за повною програмою. Тому прийнято рішення, що ми знаходимося тут, у Білорусі, якийсь час ", — заявив Пригожин.

Ватажок ПВК "Вагнер" також заявив, що поки його найманці базуватимуться в Білорусі і вони зроблять білоруську армію "другою армією світу, а якщо потрібно, то заступимося за них, якщо це буде потрібно".

Пригожин також звернувся до найманців із проханням звернути увагу, що білоруси зустріли їх "не лише як героїв, а й як братів".

Євген Пригожин заявив, що вагнерівці повинні вже зараз "готуватися", підвищувати "свій рівень" та "в новий шлях до Африки".

Зазначимо, через чотири тижні після заколоту, який закінчився "договірником", велика колона ПВК "Вагнер" (близько 60 авто, включаючи пікапи, фури, автобуси) прибула до Республіки Білорусь (РБ), повідомляє телеграм-канал "Беларускі Гаюн". Інформацію підтверджує і Держприкордонслужба України. У МВС Білорусі заявили, що розраховують на участь вагнерівців у підготовці спецпідрозділів. Про що говорить передислокація, що відбувається з таким запізненням? Які виклики виникають через масову появу пригожинських найманців на просторах РБ? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому заколот Пригожина провалився — чого тепер чекати від Кремля.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини