Головна Новини Суспільство події Приємний сюрприз від синоптиків: в кінці жовтня нас знову чекає тепло - названі дати
commentss НОВИНИ Всі новини

Приємний сюрприз від синоптиків: в кінці жовтня нас знову чекає тепло - названі дати

Період підвищення температури в Україні буде спостерігатися в кінці жовтня

21 жовтня 2021, 14:33
Поділіться публікацією:

Українці з нетерпінням чекали четверга і п'ятниці, адже саме на ці дати прогнозували істотне потепління практично по всій території України. І ось тепер синоптики роблять ще один приємний прогноз. Потепління 21-22 жовтня не останнє. В кінці жовтня в Україні знову буде тепла, комфортна погода. Як інформує видання "Коментарі", про це у себе в Facebook розповіла синоптик Наталія Діденко.

Приємний сюрприз від синоптиків: в кінці жовтня нас знову чекає тепло - названі дати

Осінь. Фото: з відкритих джерел

Синоптик порадувала українців, що слідом за похолоданням, яке прийде в більшу частину областей України вже з початку наступного тижня, варто чекати знову "чудових теплих днів". Приємне потепління прогнозується орієнтовно з 27-29 жовтня. Тобто, вже з середини наступного тижня знову можна буде отримати насолоду від теплої осінньої погоди.

Як повідомляв портал "Коментарі" раніше, в нашу країну прийшло обіцяне довгоочікуване потепління, яке багато хто вже назвав другим "бабиним літом". Правда за тривалістю це "бабине літо" буде зовсім коротким. Тільки 21 і 22 жовтня українці в більшості регіонів зможуть порадіти приємною теплою погодою. Вже починаючи з вихідних комфортна температура кардинально зміниться. В країну прийде різке похолодання. Особливо сильно похолодає на заході нашої країни. Там температура опуститься до 10-12 градусів.

Ну, а з понеділка і зовсім прийде зимовий холод. Температура на стовпчиках термометрів в деяких регіонах опуститься нижче нуля від 1 до 5 градусів. Синоптики зазначають, що в понеділок буде дуже холодно і вище 10 градусів не буде ніде по Україні навіть вдень. Тому одягатися треба тепліше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини