Головна Новини Суспільство події Прибравши сміття – заробляєш реальні гроші: чудова ідея, яку настав час вводити в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Прибравши сміття – заробляєш реальні гроші: чудова ідея, яку настав час вводити в Україні

В Ізраїлі діє програма, підключившись до якої можна не тільки зробити довкілля чистішим, але й заробити

30 грудня 2021, 11:37
Поділіться публікацією:

Багатьом це може здатися нереальним, але варто уявити, що ви гуляєте з собакою, збираєте сміття і вам за це платять. Цікава ідея й у Ізраїлі вона працює. Очищаючи довкілля непогано заробляють уже 16 тисяч людей. Як передає портал "Коментарі", у "DW" розповіли докладніше про корисну ідею.

Прибравши сміття – заробляєш реальні гроші: чудова ідея, яку настав час вводити в Україні

Прибирання сміття. Фото: з відкритих джерел

З телефоном за сміттям – новий тренд в Ізраїлі. Спеціальна програма, яку кожен бажаючий може встановити на телефон, показує, де знаходиться сміття. Залишається лише його зібрати.

"DW" розповідає про дівчину Елішію Бен Меїр, яка проживає в Ізраїлі та встановила відповідний додаток собі на смартфон. Вона зібране сміття реєструє у додатку Clean Coin і отримує за це віртуальні гроші, на які можна придбати цілком реальні товари. Жінка каже, що фінансовий зиск мотивує.

"Від цього користь і природі, і мені теж невелика вигода. Наприклад, ви бачите сміття на землі, серветки якість або ще щось, чого не хочеться торкатися, особливо, якщо з тобою немає рукавичок. Великі предмети я підбираю, а за брудне сміття, до якого неприємно торкатися отримую додаткову винагороду. І цього достатньо як мотивацію, щоб усе прибрати, – розповіла Елішія Бен Меір.

Наразі до програми підключилося 16 тисяч користувачів. Абсолютно будь-хто може сфотографувати сміття та позначити його, де воно знаходиться, на карті. За сміття, яке прибираєте, отримуєте винагороду – "чисті монети". Понад 25 компаній беруть віртуальну валюту. Наприклад, Єлішія Бен Меір на свої віртуальні гроші купила футболку. Ось така цікава концепція прибирання сміття.

Читайте також на порталі "Коментарі" – три ідеї новорічної еко-ялинки для дому – не постраждає жодне дерево.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини