Головна Новини Суспільство події Президент Грузії розкритикувала уряд за те, що він підіграє РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Грузії розкритикувала уряд за те, що він підіграє РФ

Саломе Зурабішвілі назвала конспірологічною теорією заяву про те, що західні партнери схиляють Грузію до відкриття "другого фронту" проти Кремля.

31 березня 2023, 16:30
Поділіться публікацією:

Уряд Грузії розмовляє однією мовою з Кремлем, коли йдеться про відкриття так званого "другого фронту" проти Росії. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробила президент країни Саломе Зурабішвілі, звітуючи перед парламентом, повідомляє "Эхо Кавказа".

Президент Грузії розкритикувала уряд за те, що він підіграє РФ

Саломе Зурабішвілі. Фото з відкритих джерел

Глава держави назвала конспірологічною теорією заяви про те, що західні партнери схиляють Грузію до відкриття другого фронту проти Кремля.

"Грузинський народ добре знає, що ідея створення Євросоюзу служить миру, а не війні. Євросоюз у Грузії служить світу нашої країни за допомогою спостережної місії", — сказала президент.

При цьому Зурабішвілі висловила свою позицію, що сценарії, які моделює уряд, "збігаються з посилками Росії та сепаратистів".

"Тбілісі та Москва розмовляють однією мовою з приводу цього "другого фронту", — констатувала президент Грузії.

Зазначимо, 11 лютого прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі звинуватив Україну у спробах "відкрити другий фронт" війни проти Росією і заявив, що повернення до країни екс-президента Міхеїла Саакашвілі слугувало цій меті.

Читайте також на порталі "Коментарі" — спроба проросійської парламентської більшості в Грузії протягнути законопроект про "іноагентів" закінчилася провалом. Масові протести змусили парламентарів відступити. При цьому з боку російських пропагандистів звучали погрози аж до "шарахнути Тбілісі" (відзначилася Маргарита Симоньян). У свою чергу, експерт Georgian Strategic Analysis Center Гела Васадзе вважає, що надалі загроз РФ не піде, бо занапастила свій бойовий потенціал в Україні. Про що говорить загалом те, що сталося та відбувається в Грузії? "Коментарі" із цим питанням звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини