Головна Новини Суспільство події Президент Бразилії розповів, від яких територій має відмовитись Україна, щоб зупинилась війна
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Бразилії розповів, від яких територій має відмовитись Україна, щоб зупинилась війна

Президент Бразилії пропонує Україні відмовитися від Криму для припинення війни

7 квітня 2023, 10:47
Поділіться публікацією:

Президент Бразилії Луїс Інасіу Лула да Сілва пропонує українській владі відмовитися від Криму. Нібито для того, щоб війна закінчилася. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву да Сілви, якого цитує Le Figaro.

Президент Бразилії розповів, від яких територій має відмовитись Україна, щоб зупинилась війна

Президент Бразилії Луїс Інасіу Лула да Сілва. Фото: із відкритих джерел

При цьому бразильський президент наголосив, що лідер Росії Володимир Путін "не може захопити територію України".

"Можливо, ми обговоримо Крим. Але про те, що він (ред. – Путін) ще вторгся, він має подумати. Зеленський теж не може хотіти всього. Світ потребує спокою... Ми маємо знайти рішення", — розповів президент Бразилії. .

Варто зауважити, як пояснили нещодавно в Офісі президента, Україна не піде на жодні територіальні компроміси і це також стосується питання Криму.

Читайте також на порталі "Коментарі" — переговори з РФ: у Білому домі розповіли, за ким останнє слово у цьому питанні

Також видання "Коментарі" повідомляло — Китайська Народна Республіка (КНР), де 6 квітня з візитом перебував президент Франції Еммануель Макрон, намагаючись переконати Сі Цзіньпіня натиснути на Росію з метою припинити війну проти України, останнім часом веде цікаві дипломатичні ігри Китайської Народної Республіки ( КНР). Ми бачили заявлений після березневого візиту Сі Цзіньпіня до Москви курс на зближення з Росією. Незабаром після цього – підкреслення, що Китай не визнає належності Криму та Донбасу Росії, а заяви про дружбу між РФ та КНР мають риторичний характер. При цьому триває ігнорування офіційним Пекіном офіційного Києва, проте тривають активні переговори із представниками Євросоюзу (ЄС). Що відбувається – до чого все йде? Портал "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини