Головна Новини Суспільство події Працює «Стугна-П»: десантники показали, як знищують ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

Працює «Стугна-П»: десантники показали, як знищують ворога

Українські десантники нещадно знищують окупанта

16 квітня 2022, 10:58
Поділіться публікацією:

Протитанкісти Десантно-штурмових військ продовжують успішно знищувати російську бронетехніку. На одному з напрямків, мобільним розрахунком протитанкового ракетного комплексу "Стугна-П" 95 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗС України успішно знищено чергову одиницю російської бронетанкової техніки. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ в Facebook.

Працює «Стугна-П»: десантники показали, як знищують ворога

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

На відео зафіксовано як палає бойова машина противника та детонує її боєкомплект.

"Продовжуємо далі виконувати бойові завдання та знищувати ворогів України!", – йдеться у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Кремль перейшов де реальних погроз країнам НАТО, які підтримують Україну у війні проти Росії, поставляючи зброю. Першим дипломатичну ноту від країни-агресора отримав Вашингтон. У властивій для себе манері росіяни попередили США про негативні наслідки, якщо зброя і далі буде постачатися Україні. В Москві вважають, що зброя постачається не українському народові, а "радикальним націоналістам". Тож США мають припинити таку практику. Схожі попередження були направлені і іншим союзникам по НАТО. В США ж вкотре повторили тезу, яку вже озвучували неодноразово про те, що ніхто не змусить їх перестати підтримувати український народ, який захищає свою землю та свій суверенітет.

Також видання "Коментарі" повідомляло — вертольоти, гармати, безпілотники, радари: у США розповіли, коли ЗСУ отримають допомогу від США. Допомога має суттєво посилити українську армію, яка стримує ворога.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини