Головна Новини Суспільство події ППО впоралася з 60% ракет, які вранці Росія направила на Дніпропетровщину
commentss НОВИНИ Всі новини

ППО впоралася з 60% ракет, які вранці Росія направила на Дніпропетровщину

Російські війська запустили ракети по Дніпропетровській області

18 квітня 2022, 09:02 comments1325
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська все частіше завдають ракетних ударів по Дніпропетровській області. Так вранці ракетних ударів було завдано по об'єктах Дніпропетровщини, але лише 40% ракет досягли вразили цілі. Більшість ракет було збито українськими системами протиповітряної оборони. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив голова Дніпропетровської військової обласної адміністрації Валентина Резніченко.

ППО впоралася з 60% ракет, які вранці Росія направила на Дніпропетровщину

ППО. Фото: з відкритих джерел

Губернатор Дніпропетровської області зазначив, що ніч у регіоні пройшла відносно спокійно, а ось зранку ворог зробив спробу атаки. У результаті 60% ракет, запущених агресором по Дніпропетровській області, не досягли своєї мети. Ефективно спрацювала ППО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ повідомляється, що ворог вже практично закінчив підготовку до масованого наступу на Донбас і вже робить перші спроби йти в атаку. Головною метою ворога залишається Маріуполь, який не вдається повністю взяти під контроль. Саме тому Росія робить спроби брати місто штурмом. Лиман, Кремінна, Попасна та Рубіжне також опинилися під шквальним вогнем окупантів. Але всі спроби російської армії піти в наступ і окупувати вищевказані населені пункти не мали успіху. Загалом українські захисники розбили 12 атак ворога у Донецькій та Луганській областях.

Видання "Коментарі" повідомляло - колишній глава МВС Арсен Аваков вважає, що Путін вже програв бій за Україну. Насамперед він програв битву за уми українців. Тому в Кремлі можуть вирішити піти лише на два шляхи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини