Головна Новини Суспільство події Пожежні попередили українців про небезпечну погоду в вихідні
commentss НОВИНИ Всі новини

Пожежні попередили українців про небезпечну погоду в вихідні

Відомо, жителям яких областей слід бути обережними

10 жовтня 2020, 09:41
Поділіться публікацією:

Пожежні оголосили попередження про пожежну небезпеку в Україні, зокрема, в ці вихідні дні. Високий ризик пожеж найбільше стосуватиметься сходу країни. Про це йдеться у повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Пожежні попередили українців про небезпечну погоду в вихідні

Так, за даними Українського гідрометеорологічного центру, з 10 по 12 жовтня у східних областях України, а також в більшості районів Сумщини і Одещини буде триматися надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Тому в найближчі три дні мешканцям цих регіонів рекомендується ретельно дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати виникнення вогню в природних екосистемах.

Нагадаємо, в Україні сьогодні, 10 жовтня, трохи похолодає. На кілька градусів температура впаде в усіх областях. А деякі регіони ще й затягне дощовими хмарами. Прохолодніше за все сьогодні буде на заході України.

Раніше стали відомі причини смерті жертв та імена безвісти зниклих в результаті лісових пожеж на Луганщині. За попередніми оцінками ДСНС, пожежами охоплено близько 13 га. До того ж, "Коментарі" опублікували відео наслідків лісових пожеж на Луганщині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини