Головна Новини Суспільство події Прогноз на вихідні: в Україну повертаються дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз на вихідні: в Україну повертаються дощі

Температура повітря в Україні знизиться на кілька градусів

10 жовтня 2020, 06:15
Поділіться публікацією:

В Україні сьогодні, 10 жовтня, трохи похолодає. На кілька градусів температура впаде в усіх областях. А деякі регіони ще й затягне дощовими хмарами. Такий прогноз на день зробили синоптики Укргідрометцентру.

Прогноз на вихідні: в Україну повертаються дощі

Прогноз погоди. Фото: Віктор Абакумов

Прохолодніше за все сьогодні буде на Заході України. Вдень термометри покажуть від 15 до 18 градусів тепла. Дощі можуть пройти у Волинській, Рівненській, Хмельницькій та Чернівецькій областях.

Невеликі опади синоптики обіцяють сьогодні і на Півночі України, але тільки в Житомирській області. На решті території сухо. Максимальна температура — 18 градусів.

У Центрі України парасольки можуть знадобитися жителям Вінницької області. Решта зможуть насолоджуватися жовтневим сонцем. Місцями повітря може прогрітися до +22.

Суху погоду на суботу синоптики прогнозують для південних і східних регіонів. Невеликі опади можливі лише в Одеській області. У порівнянні з вчорашнім днем температура повітря трохи впаде. Термометри покажуть максимум +22.

Прогноз на вихідні: в Україну повертаються дощі - фото 2

Уже завтра дощовими хмарами затягне весь Захід України. А от інші регіони будуть насолоджуватися теплою і сонячною погодою.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, які країни краще за все вибирати для осіннього відпочинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини